Sendvič s tuno je lahek in zdrav obrok

Sendvič s tuno je odlična izbira prav za vsakogar, saj je lahek in zdrav. Relativno visoka vsebnost tune prinaša tudi prisotnost različnih esencialnih aminokislin. Teh lahko najdemo do 10 različnih vrst, v različnih vrstah ribjega mesa, vendar v različno velikih deležih. Zakaj pa so aminokisline sploh tako pomembne? Aminokisline gradijo proteine in beljakovine, ki so pomembne za pravilno delovanje telesa.

Ob njihovem primanjkljaju lahko pride do resnejših zdravstvenih težav. Esencialne aminokisline so še toliko bolj pomembne od ostalih aminokislin, saj jih človeško telo ne more proizvesti samo. Torej je potrebno njihov vnos doseči z hrano, ki jih vsebuje v zadostnih količinah in jo je človeško telo sposobno pravilno predelati. Takšna hrana so poleg rib še jajca, mlečni in mesni izdelki pa tudi soja in nekatera druga, v prehrani manj pogosta živila, kot je kvinoja.

Tuna pa poleg esencialnih aminokislin vsebuje tudi veliko raznolikih proteinov, zato je lahko sendvič s tuno dobra alternativa za tiste, ki želijo prigrizek brez mesnih izdelkov, a se ne želijo odpovedati bogati vsebnosti beljakovin, ki jo prinašajo meso in njegovi produkti.

Za hiter, a vseeno kvaliteten prigrizek, ni boljšega kot je sendvič s tuno, saj skrbno izbrane sestavine visoke kakovosti, omogočajo višji standard kvalitete izdelka. Odlična tuna v sveži štručki, zraven pa še zelenjava, prav vabijo po temu, da bi jih preizkusili in doživeli harmonijo okusa, ki jo prinašajo. Ribje meso mora biti v brezhibnem stanju, da je primerno za zaužitje, zato je kvaliteta izdelka neizpodbitna.

Poleg ribjega mesa, pa je zraven še visokokakovosten krušni izdelek, ki objame ribo in izbrano zelenjavo ter ju poveže v celoto. Svežina celega izdelka je tako zagotovljena, od skrbne predelave sveže tune, dobre izbire kakovostne sveže zelenjave ter priprave svežega domačega kruha, do skrbnega pakiranja v lep zaključen proizvod, pripravljen za zaužitje in užitek.

Sendvič s tuno

Sendvič s pršutom, ki razvaja brbončice

Sendvič s pršutom je prava specialiteta med sendviči. Odličen domač pršut v objemu sveže štručke. Poznate še kaj bolj okusnega? Morda le, če je poleg dodan izvrsten namaz ali pa sveža zelenjava, ki dodatno obogati okus domačega pršuta ter vse skupaj poveže v mamljivo doživetje. Tako kot pri vsaki stvari, pa imajo tudi pri hrani ljudje različne okuse, pa vendar se za vsakega najde najboljša kombinacija, ki jo bo želel jesti znova in znova.

S tem namenom blagovna znamka Tvojih 5 minut ponuja kar 2 različni kombinaciji. To sta sendvič s pršutom iz svinjskega pa tudi iz govejega mesa. Neglede na izvor izbranega pršuta, pa je le- ta vedno odličen prigrizek ali pa kar celosten obrok.

SENDVIČ S PRŠUTOM

Dober domač pršut prinaša odlično kakovost po vzoru stoletnih tradicij njegove skrbne izdelave, ki se razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca, vendar kakovost in strast ostajata enaka. Le-ta je že sam po sebi odlično živilo, če ga pripravimo kot sendvič s pršutom, pa je še toliko boljši. In ravno sveže pečen kruh iz izbranih sestavin je tisto, kar pršutu doda čaroben okus, pa naj bo kot osnova uporabljena sveža hrustljava žemljica, nežna štručka ali pa navihan rogljiček.

Ko gre za domače krušne dobrote je, popolnoma vseeno katero vrsto pekovskega izdelka uporabimo za pripravo sendviča s pršutom, saj ustvari odlično kombinacijo okusa – pršuta in dobrega domačega kruha.

Sendvič za na pot

Sendvič za na pot je hiter in enostaven obrok

Sendvič za na pot je hitra in enostavna rešitev za potešitev lakote. Popotnika, ne prikrajša niti za odlični okus, niti za dobro hranilni vrednost, ki jo je prevečkrat težko doseči, že z doma pripravljenim obrokom, kaj šele na potovanju. Na poti tako ni boljšega sopotnika kot je sendvič za na pot, ki z vsakim grižljajem ponuja popoln okus in zadostno hranljivo vrednost.

Enostavno in hitro, pa vseeno tako odlično. Da pa bi resnično lahko uživali v tem popolnem popotniškem obroku, pa poskrbi skrbna izbira kakovostnih sestavin, od najboljšega domačega kruha do odličnega mesa in izvrstne zelenjave ter unikatnih namazov. Vse sestavine skupaj sestavljajo popoln sendvič za na pot, ki se ga nikoli ne naveličaš.

Za razliko od drugih živil sendvič za na pot omogoča pestro izbiro različnih okusov in kombinacij, tako da se za vsakogar najde tista prava. Vsak ima svojega najljubšega h kateremu se vrača vedno, pa naj je to sendvič s tuno ali pa sendvič s pršutom. Različne in bogate kombinacije okusov ponudijo nekaj za vsakogar, saj nudijo pestro ponudbo kvalitetnih sendvičev za na pot.

Pri tako veliki izbiri je včasih težko izbrati in človek je kaj hitro postavljen pred vprašanje. Kako se torej odločiti le za enega? Preprosto. Ni potrebe, da se ustavi pri izbiri le enega, temveč lahko preizkusi prav vse, saj vsak posamezni sendvič prinaša svoj pečat in svoj edinstven, neponovljivi okus.

Sendvič s pršutomSendvič s tuno