Označevanje prostorov | Vašim gostom prijazne hotelske oznake

Opremljate hotel, hostel ali apartmajski kompleks? Želite, da bi se vaši gostje počutili kot doma in še bolje? Ustrezno označevanje prostorov in razumljive ter vidne hotelske oznake s potrebnimi informacijami bodo omogočile vašim gostom brezskrbno raziskovanje hotela - skupnih prostorov, restavracije, bazena, fitnesa, kavarne - in enostavno iskanje najete hotelske sobe. Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami z označevanjem prostorov. Nudimo vam celovito rešitev za označevanje prostorov v vašem hotelu. Izdelamo projekt označevanja prostorov, oblikujemo hotelske oznake in jih kvalitetno izdelamo ter strokovno montiramo. Po potrebi oblikujemo tudi celostno grafično podobo hotela.

Hotelsko označevanje


Označevanje prostorov | Večletne izkušnje pri organizaciji informiranja hotelskih gostov

Strankam je tudi pri nakupu storitev pomembno okolje. V primeru hotelske dejavnosti okolje predstavlja hotelska avla in drugi javni prostori. Raziskave so pokazale ogromen vpliv tega okolja na odločitev turistov glede izbire hotela. Obiskovalci hotela se namreč najpogosteje odločajo glede nočitve na podlagi prvega vtisa, ki ga dobijo v hotelski avli in na recepciji. Na njihovo zaznavanje vplivajo ambientalni in socialni dejavniki ter dejavniki dizajna. Med slednje spadajo tudi udobje, označevanje prostorov ter prostorska razporeditev. Izdelali smo projekt označevanja prostorov in oblikovali hotelske oznake za več deset hotelov v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam vodenje vaših gostov po ponudbi vašega hotela tudi vi!


Označevanje prostorov | Naj hotelske oznake vodijo vašega gosta še pred prihodom

Hotelsko označevanje prostorov zajema označevanje in vodenje tako v notranjosti hotela kot tudi zunaj:
- usmerjevalna obcestna tabla,
- zunanja usmerjevalna tabla in zunanji totem,
- vhodna tabla,
- številka sobe,
- oznaka namembnosti prostora,
- pultna tablica,
- info table z razporeditvijo sob v nadstropjih,
- info totem s predalčki za brošure,
- info table za bazenski red, cenik ipd.,
- viseča tabla ...


Nudimo pa tudi reliefne svetlobne napise za vhode, pultne tablice in obeske za nemotečo komunikacijo med zaposlenimi in gosti (npr. napis Prosim, ne moti!) ter druge pripomočke za informiranje in usmerjanje vaših gostov.

Hotelske oznake


Označevanje prostorov | Hotelske oznake različnih dizajnov in iz različnih materialov

Pri izvedbi projekta nudimo sistemske rešitve v okviru vrhunskega sistema za označevanje prostorov SPANDEX ali po meri izdelane hotelske oznake. Hotelske oznake izdelujemo z uporabo najrazličnejših tehnologij in materialov: aluminij, nerjaveče jeklo, steklo, akrilno steklo, les in mnogo drugih.

Oznaka d.o.o. | Označevanje prostorov, hotelske oznake - povezave do naše spletne strani:

- Označevanje prostorov
- Hotelske oznake