Označevanje stavb | Jasno označevanje poslovnih prostorov

Podjetje Oznaka

Ste odprli podjetje? Novo poslovalnico ali trgovino? Ste se preselili? Ste dobili nove sosede? Ste sigurni, da dovolj izstopate in da vas je lahko najti? Mogoče vaše stranke potrebujejo spremstvo od recepcije do vaše pisarne? Menite, da označevanje poslovnih prostorov v vaši stavbi ni zadostno ali ga še sploh ni? Ustrezno označevanje poslovnih prostorov je ključnega pomena za učinkovito komunikacijo zaposlenih in predvsem za usmerjanje vaših strank. Zato vam nudimo izdelavo kvalitetnih sistemov za označevanje ter strokovno načrtovanje označevanja prostorov.


Označevanje stavb | Strankam prijazno označevanje poslovnih prostorov

Se ukvarjate s storitveno dejavnostjo? Ali veste, da vas stranka oceni, še predno pride do vas? Razpoznavnost podjetja se ne konča le s prepoznavnostjo logotipa, ampak s postavitvijo le-tega razločno vidnega vsem, ki vas iščejo. Usmerjanje strank do vas in po vaših poslovnih prostorih je pomemben dejavnik, ki vpliva na oceno vaših storitev. Stranka, ki se je vozila v krogih ali je dvakrat prehodila poslovni kompleks, da vas je našla, bo najverjetneje že ob prihodu nejevoljna. Vidno označevanje stavb in poslovnih prostorov vašega podjetja zagotovi stranki enostaven in brezskrben prihod k vam.


Označevanje stavb in poslovnih prostorov | Usmerjevalne, reklamne in info table ter oznake prostorov

Nudimo sisteme za označevanje zunaj stavb za obcestno usmerjanje, usmerjanje do vhoda in obveščanje na vhodu (vhodne table, totem, fasadni napisi, reklamne table). Za označevanje v poslovni stavbi pa nudimo vse od oštevilčenja in vratnih oznak prostorov, oznak nadstropij, stopnišč in dvigal do usmerjevalnih tabel in vhodnih preglednic ter drugih info tabel. Ne pozabite, da na zadovoljstvo stranke vpliva, kako enostavno se orientirana po prostoru, ko je potrebno zadovoljiti osnovne potrebe.


Označevanje stavb in poslovnih prostorov | Oblikovanje in izdelava sistemov za označevanje zunaj in znotraj poslovnih prostorov

Reklamne in info table so najbolj razširjen način vizualne komunikacije, uporabljen za usmerjanje, informiranje in označevanje poslovnih prostorov podjetja. V ta namen se večkrat uporabljajo tudi samostoječi totemi, ki so izvedljivi v različnih oblikah in dimenzijah. Totem se lahko uporablja tako za zunanje označevanje stavb kot tudi za notranje označevanje poslovnih prostorov, prav tako na sejmiščih in podobnih promocijskih prireditvah. Izdelujemo info table in toteme iz različnih materialov - aluminij, steklo,... - z uporabo različnih tehnologij, lahko v enaki izvedbi kot ostale elemente za označevanje vaših prostorov. Za označevanje poslovnih prostorov izbirate med sistemom SPANDEX ali po meri izdelanimi sistemi za označevanje. Sisteme za označevanje stavb tudi strokovno montiramo.


Potrebujete označbe za vaše poslovne prostore? Pokličite nas!

Oznaka d.o.o. | Označevanje stavb, označevanje poslovnih prostorov - povezave do naše spletne strani:

- Označevanje stavb
- Označevanje poslovnih prostorov
- Označevanje
- Označevanje prostorov