Celostna grafična podoba podjetja | Več kot le oblikovanje logotipa

Menite, da je zdajšnja celostna grafična podoba podjetja zastarela in potrebujete novo? Je mogoče še nimate? Potrebujete oblikovanje logotipa? Začenjate nov projekt ali ste razvili nov produkt in potrebujte podobo zanj? Pripravljate nov katalog, poslovno poročilo ali druge publikacije? Obrnite se na nas za kakovostno in moderno grafično oblikovanje! Izkušeni grafični oblikovalec bo za vaše podjetje ustvaril privlačno in svežo vizualno identiteto.

Grafično oblikovanje


Grafično oblikovanje | Oblikovanje logotipa je poslovna odločitev in priložnost

Logotip je prvo, kar stranka opazi; ko pristane na vaši spletni strani, prime v roke vaš katalog ali ko zavije k vašim poslovnim prostorom. Kombinacija slikovnih in besednih znakov močno pripomore k prepoznavnosti podjetja. Zato je oblikovanje logotipa pomembna poslovna odločitev. Čeprav je prav vam in vašim zaposlenim najbolj blizu ideja, vizija, ki jo želite sporočiti, pa je oblikovanje logotipa priporočljivo prepustiti strokovnjaku, ki obvlada grafično oblikovanje in njegove zakonitosti. Grafični oblikovalec bo poleg izdelave estetsko privlačnega in zanimivega logotipa definiral tudi, kako se logotip pojavlja v raznih situacijah in publikacijah. Za še večjo prepoznavnost in enovitost vaših sporočil pa se izdela celostna grafična podoba podjetja.


Grafično oblikovanje | Celostna grafična podoba podjetja

Celostna grafična podoba (skrajšano CGP) izraža vizijo in idejo podjetja, obenem pa v določeni meri pomeni standardizacijo za vašo komunikacijo s strankami. Celostna grafična podoba je več kot le oblikovanje logotipa podjetja. Celostna grafična podoba podjetja skrbi, da se svojim strankam vizualno vedno predstavljate enako. Tako vas stranke prepoznajo že ob hitrem pogledu na vaš logotip, brošuro ali oglas. Celovito grafično oblikovanje ima namen informirati, prepričevati, stimulirati, privleči pozornost in ponuditi užitek vašim strankam. Profesionalni grafični oblikovalec vam bo izdelal unikatno podobo, s katero se boste uspešno predstavili trgu in zasidrali v spomin strankam.


Grafično oblikovanje | Grafični oblikovalec oblikuje vaše sporočilo vašim strankam

Grafično oblikovanje je del vašega vsakdana. Z grafičnim oblikovanjem se srečujete med uporabo kateregakoli izdelka, med ogledom katerekoli revije, oglasa ali med prebiranjem poslovne pošte. Če tudi sami najavljate, prodajate, razlagate, prepričujete ali predstavljate nekaj nekomu, torej če imate sporočilo, ki ga želite predati, potem potrebujete profesionalno vizualno podobo. Naš grafični oblikovalec za vas izdela celovito rešitev: idejno zasnovo, oblikovanje logotipa, izbor tipografije ter oblikovanje različnih publikacij. Tako vam grafični oblikovalec pomaga pri učinkoviti predaji vašega sporočila ciljni javnosti z združevanjem umetnosti in tehnologije. Celostna grafična podoba podjetja, projekta ali izdelka ali pa le oblikovanje logotipa za novo ali že uveljavljeno podjetje - nudimo vam vse, kar potrebujete za boljšo prepoznavnost.

Oznaka d.o.o. | Oblikovanje logotipa, celostna grafična podoba podjetja, grafično oblikovanje, grafični oblikovalec - povezave do naše spletne strani:

- Oblikovanje logotipa
- Celostna grafična podoba podjetja
- Grafično oblikovanje
- Grafični oblikovalec