Transportni beton | Prodaja betona, mešanje betona in prevoz betona

Transportni beton in prodaja betonskih izdelkov

Betonarna Oblak ima izredno bogato tradicijo, saj se z izdelovanjem izdelkov iz betona ukvarjamo že več kot stoletje. Vedno sledimo modnim trendom, zato vam ponujamo inovativen dizajn ter veliko barvno paleto produktov. Na voljo so vam različni betonski izdelki visoke kakovosti: betonski tlakovci, prane betonske plošče, betonski škarpniki, cestni in vrtni robniki, betonski zidaki in vogalniki, elementi za komunalo, mulde in transportni beton. Betonarna Oblak se nahaja na Tržaški cesti 1a v Logatcu, kjer poteka mešanje betona, sedež podjetja pa na Tržaški cesti 80a, kjer se vrši prodaja betona in betonskih izdelkov. Z veseljem bomo poskrbeli tudi za prevoz betona oziroma betonskih izdelkov, razkladanje in vgrajevanje.


Betonarna Oblak - pri nas nastaja najkakovostnejši transportni beton

Transportni beton je proizveden v računalniško vodeni in nadzorovani mešalnici, kjer poteka mešanje betona. Za optimalno razmerje komponent je vsaka sestavino skrbno stehtana na elektronskih tehtnicah. Visoka kakovost, ki odlikuje naš transportni beton, nam omogoča skladnost z evropskim standardom SIST EN 206-1. Za nastajanje prave mešanice transportnega betona je zelo pomembno ustrezno doziranje vode, kar opravljajo mikrovalovne sonde v deponijah za agregate. Ker imamo deponije ogrevane, lahko transportni beton proizvajamo tudi v najhladnejših dneh v letu. Vedno poskrbimo, da je transportni beton produkt kakovostnih in certificiranih vhodnih materialov. Z različnim doziranjem sestavin lahko dosežemo različne lastnosti transportnega betona. Tako ima transportni beton lahko različno tlačno trdnost, vodoneprepustnost, odpornost proti zmrzali in podobno. Betonarna Oblak - transportni beton visoke kakovosti. Nudimo vam tudi prevoz betona.


Betonarna Oblak - organiziramo tudi prevoz betona

Če želite, vam lahko organiziramo tudi prevoz betona in strojno vgrajevanje. Prevoz betona je možen na lokacije, do katerih lahko od mešanja betona do samo vgraditve preteče največ 90 minut. Če je za prevoz betona potrebnega več časa, je potrebna posebna priprava betona za zakasnitev pričetka vezanja cementa in vode. Prevoz betona opravljamo s tovornjaki s črpalko in mešalcem za beton, s tako imenovanimi »mixerji«, ki imajo kapaciteto od 6 do 10m3. Prodaja betona oziroma prevoz betona je možen tudi na zahtevnejše terene. V takšnem primeru se prevoz betona zaračuna po dogovoru. Tudi postanki na gradbišču se obračunavajo posebej. Poudarjamo, da morate naročanje storitev opraviti vsaj 48 ur pred dobavo transportnega betona. Za prevoz in vgrajevanje betona pokličite našo prodajno službo.


Betonarna Oblak - izdelava in mešanje betona, prodaja betona ter prevoz betona.


Oblak commerce | Prevoz betona, transportni beton, betonarna Oblak, prodaja betona, mešanje betona, beton - povezave do naše spletne strani:

- Prevoz betona
- Transportni beton
- Betonarna Oblak
- Prodaja betona
- Mešanje betona
- Beton