Inox ograja – izjemen videz in dolga življenjska doba

 

Med vsemi materiali, ki so primerni za različne ograje, od stopniščnih do balkonskih, je si inox ograja hitro in zanesljivo utrla pot proti vrhu. Inox spada med najbolj priljubljene materiale za ograje na svetu. Najbrž ni naključje, da je tako, saj so inox balkonske ograje med vsemi najbolj neobčutljive na različne vremenske razmere, obenem pa razen brisanja ne zahtevajo nobenega vzdrževanja. V tem pogledu se lahko z inox ograjo primerja le še alu ograja (aluminijasta), ki ji je po videzu zelo podobna. V podjetju MN group d.o.o. vam nudimo inoks in aluminijaste ograje različnih oblik, od povsem klasičnih do izrazito modernih.Inox ograja

Praktične in lepe inoks ograje

Poleg čudovitega videza je temeljna prednost, ki jo nudi inox ograja, v tem, da je nadvse vzdržljiva in praktična. Inox oziroma rostfej je legirano nerjaveče jeklo, ki je odporno na različne vremenske razmere. Do živega mu ne morejo ne spremembe temperature, ne izjemen mraz ali vročina. Inox ograja je odporna tudi proti sončnim žarkom in ne spremeni barve, zlahka pa prenaša tudi dež, sneg in veter. Inox balkonske ograje so zelo praktične. Za razliko od lesa jih ni treba vsakih nekaj let obrusiti in ponovno zaščititi, saj se ne obrabijo ali zbledijo. Medtem ko plastične ograje izgubijo barvo, pa inoks ograje ves čas ostanejo enake. Brez pretiravanja lahko zatrdimo, da bo inox ograja preživela več generacij. Tudi čiščenje je izjemno enostavno: notranjo ali zunanjo inox ograjo preprosto obrišete. Če je bolj umazana, uporabite mokro krpo in blag detergent, sicer pa lahko s suho krpo le odstranite prah. To je vse.

 

Inox balkonske ograjeInox ograja za moderne in tradicionalne hiše

Za inox ograje se večinoma odločajo tisti, ki jim je bliže sodoben način gradnje in opremljanja hiše. In resnično da inox ograja, ki je izdelana v skladu s sodobnimi oblikovalskimi smernicami, hiši ali balkonu izjemno sodoben videz. To pa nikakor ne pomeni, da inox notranje ali balkonske ograje niso primerne za klasično grajene zgradbe. Izkušnje v podjetju MN group d.o.o. kažejo, da je inox ograja izjemen dodatek tudi tradicionalnim stavbam. Omogoča namreč različne kombinacije, na primer z lesom, steklom, PVC steklom itd. Tako lahko stopniščna ali balkonska inox ograja polepša klasično in sodobno grajeno hišo.

 

 

MN OGRAJE | Inox ograja, inoks ograje, inox balkonske ograje – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
MN Grup, družba za proizvodnjo, posredništvo in storitve, d.o.o.
Naslov
Brezovica 1
1235 Radomlje
Spletna stran
041 452 558
040 634 348
Seznam fraz
Inox ograja, inoks ograje, inox balkonske ograje
ZEMLJEVID