Strehe - kvalitetne in ugodne za vsako hišo


Žlebovi za strehoStrehe so nujen del vsake hiše, saj zagotavljajo varovanje pred zunanjimi dejavniki kot so dež, veter in toča, obenem pa poudarjajo zunanji videz vaše hiše, ki mora biti prijeten na oko in v skladu z okolico. V podjetju Metrapan se že več 37 let ukvarjamo s prodajo različnih vrst streh in obrob za strehe, fasadnimi paneli in krovsko kleparskimi izdelki. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato imamo v naši ponudbi različne vrste streh, ki sta jim skupni odlična kakovost in ugodna cena. Celovito se odzovemo na potrebe in želje kupcev doma in v tujini ter zagotavljamo vse za streho na enem mestu od žlebov, obrob in odtokov.

VEČ O IZDELAVI RAVNE STREHE


Strehe - ravne, zelene, pločevinaste in polikarbonatne

V zadnjih letih beležimo porast različnih vrst streh. Če je v preteklosti veljalo, da je skoraj nujno da imate opečnato ali mogoče leseno streho navadne oblike, je sedaj moderno, da se odločite za navadno streho iz pločevine ali polikarbonata ali pa celo za ravno streho z obrobami. Ravno ravne strehe oz. zelene strehe, ki so primerne za ozelenitev so v čedalje večjem porastu, saj s tako gradnjo spoštujemo okolje v katerem živimo, pridobimo več zelenih površin, ki ugodno vplivajo na naše zdravje, obenem pa nas takšne strehe kakovostno varujejo pred zunanji dejavniki kot so veter, toča ali dež.

Streha


Obrobe za streho in ostale dodatne strešne stvari

Poleg prodaje različnih vrst streh od navadnih do ravnih streh lahko seveda v našem podjetju kupite tudi obrobe za strehe, odtoke in žlebove za streho. Na enem mestu nudimo vse za streho in prepričani smo, da vas bo naša celovita ponudba prepričala o nakupu. V kolikor imate glede streh in obrob za strehe kakšno vprašanje nas kontaktirajte. Podjetje Metrapan je pravi naslov za strehe in obrobe, nudimo pa tudi kritine za strehe.

Oglejte si še ostalo ponudbo kritin:https://www.vsi.si/metrapan/kritina