Kosilnice za travo in kosa za travo - kaj izbrati?

Kosilnice za travo se med seboj bistveno razlikujejo, zato moramo pred nakupom kosilnice razmisliti o nekaterih pomembnih dejavnikih, ki bodo vplivali na našo odločitev o izbiri kosilnice za travo. Za začetek je pomembno, da razmislimo o tem, kakšno površino moramo kositi. Pri košnji večjih površin potrebujemo bolj zmogljivo kosilnico, ki bo tudi bolj robustna, pri košnji manjših površin v naselju pa se lahko odločimo tudi za električne kosilnice z nitjo. Nadalje je potrebno ugotoviti, kako pogosto nameravamo kositi. Pri košnji manjših travnatih površin se lahko odločimo za nakup kose za travo. Kosa za košnjo trave pa je primerna tudi za košnjo višje trave.

kosilnica za travokose za travo

Kosa za travo - ali gre res za pozabljeno orodje?

Kosa za travo zahteva od nas nekaj ročnih spretnosti, zato se moramo košnje s koso najprej priučiti. Od kosilnic za travo se razlikuje predvsem po tem, da ne onesnažuje okolja, zato gre za prijaznejšo izbiro, poleg tega pa so danes na voljo tudi sodobnejše različice kos za travo. Če ne želimo delati s koso, pa se lahko odločimo tudi za nakup kosilnice za visoko travo.

AKUMULATORSKE KOSILNICE ZA TRAVO V PODJETJU MAŠINCA

Kosilnice za travo - vrste kosilnic

Kosilnice za travo v glavnem ločujemo glede na električne kosilnice in motorne kosilnice. Izjemno priljubljene so tudi kosilnice z nitko, ki so lahko tako motorne, kot tudi električne. Več informacij o izbiri prave kosilnice za travo lahko pridobite v podjetju Mašinca, katerem vam bomo z veseljem svetovali o izbiri prave kosilnice, za vas pa smo pripravili tudi pestro ponudbo kosilnic - na voljo so tudi profesionalne kosilnice za travo. Vabljeni k ogledu spletne strani.