Električne škarje za živo mejo in škarje za travo s številnimi prednostmi

Električne škarje za živo mejo in travoElektrične škarje za živo mejo so namenjene urejanju žive meje in grmovja na čim bolj preprost način, hkrati pa nam omogočajo tudi striženje grmovja oziroma žive meje v želene oblike. Električne škarje za živo mejo so praktičen pripomoček, ki je enostaven za uporabo. Ker je na trgu veliko število različnih naprav, kot so električne škarje, lahko izbiramo tudi med različnimi dolžinami rezil, glede na zahtevnost dela pa lahko izbiramo tudi med različnimi močmi naprav. V podjetju Mašinca vam nudimo tudi električne škarje za travo, ki so nepogrešljiv pripomoček pri urejanju travnatih površin. Ceno električnih škarij za živo mejo in električnih škarij za travo lahko preverite pri naših prijaznih prodajalcih.

OGLEJTE SI CENO ELEKTRIČNIH ŠKARIJ IN OSTALE VRTNE OPREME


Električne škarje za travo - dostop tudi do zahtevnih mest

Z električnimi škarjami za travo lahko na preprost način dostopamo tudi do tistih travnatih površin, ki se nahajajo na slabo dostopnih mestih. Z električnimi škarjami za travo bo preprosto tudi urejanje trave tik ob robnikih. Električne škarje za živo mejo in travo si lahko ogledate v podjetju Mašinca, v katerem se ukvarjamo s prodajo in servisom profesionalnega orodja.


Električne škarje za živo mejo z izboljšanim upravljanjem

električne škarje za travo MašincaV podjetju Mašinca boste našli tudi električne škarje za živo mejo z izboljšanim upravljanjem. Ergonomsko oblikovana ročica omogoča lažje upravljanje naprave, vijaki s ploščato glavo pa poskrbijo za gladko in enakomerno obrezovanje z električnimi škarjami za živo mejo. Iščete ustrezne škarje za živo mejo? Električne škarje z držalom za kabel so odlična rešitev.