Vrtno orodje v vrtnem programu po akcijskih cenah


V podjetju Mašinca smo specializirani za prodajo in servis profesionalnega električnega in bencinskega ročnega orodja. Trudimo se, da svojim strankam ponudimo le najboljše ročno orodje, pomagamo vam pri odločitvi za nakup s strokovnimi nasveti. Poleg prodaje vam nudimo tudi servis orodja. V naši bogati ponudbi izdelkov boste v vrtnem programu našli vrtno orodje, ki je nepogrešljivo orodje za lep in urejen vrt. Ne spreglejte akcije vrtnega programa, v kateri boste vrtno orodje iz vrtnega programa dobili po zelo ugodni ceni. Od vrtnega orodja posebno izpostavljamo vrtne škarje za živo mejo in ročni vrtalnik za luknje v zemljo, ki sta v akcijski ponudbi dostopna po ugodni ceni. Oglejte si našo ponudbo vrtnega programa oziroma vrtnega orodja tudi na spletni strani, kjer boste poleg cene izvedeli še ostale tehnične karakteristike in informacije o želenem izdelku.

vrtne škarje za živo mejoVrtno orodje


Vrtne škarje za živo mejo v različnih modelih in zmogljivostih


Vrtne škarje za živo mejo so na voljo v štirih različnih izvedbah. Izberete lahko električne, bencinske in akumulatorske vrtne škarje za živo mejo ter akumulatorske škarje za travo in obrezovanje. Na voljo so v različnih modelih in različne zmogljivosti. Električne vrtne škarje za živo mejo imajo nerjavno površino rezila vrtnih škarij, ki je prevlečena z nikljem. Poleg vrtnih škarij za živo mejo pa boste dobili tudi držalo za kabel in zaščito za rezila. Bencinske vrtne škarje za živo mejo imajo močan motor s katalizatorjem, površina rezil je prevlečena z nikljem, motor ima nizko težišče, kar omogoča boljšo uravnoteženost. Vso vrtno orodje je izredno kvalitetno in zmogljivo, tudi cene so izredno privlačne. Celotno ponudbo si lahko ogledate v naši spletni prodajalni: https://www.masinca.si/vrtalniki-za-zemljo.

PREVERITE TUDI ELEKTRIČNE KOSILNICE


Akcijska cena vrtnega programa in vrtnega orodja: ročni vrtalniki za zemljo


Ne spreglejte tudi akcije vrtnega orodja v vrtnem programu: po izjemni ceni boste dobili izredno kvaliteten vrtalnik za luknje v zemljo. Ročni vrtalniki za zemljo so bencinski. Na željo stranke lahko vrtalnik za luknje v zemljo sestavimo in pripravimo za delo.