Usnjene kotne sedežne garniture z ležiščem


V kolikor imate večji razpoložljiv prostor in bi ga radi, kar se da najbolje izkoristili, potem je nakup kotne sedežne garniture z ležiščem zagotovo prava izbira. Nakup kotne sedežne garniture z ležiščem omogoča večjo sedalno površino, ki pa pride ša kako prav, kadar se zbere večja družba. Kotne sedežne garniture z ležiščem omogočajo, poleg večje sedalne površine še, da se enostavno spremenijo v rezervno ležišče, ko ga potrebujete. Kotne sedežne garniture z ležiščem so vam na voljo v različnih barvah, dizajnih, vzorcih, dimenzijah in stilih. Kotne sedežne garniture z ležiščem so dobavljive v različnih trdotah sedišča in materialih ter z mnogimi relax funkcijami. Da kotne sedežne garniture z ležiščem resnično slovijo po kakovosti, uporabni funkcionalnosti in vrhunskem dizajnu pa potrjujej tudi pridobljeni certifikat o slovenski kakovosti. Nudimo vam tudi pohištva, počivalnikov, dodatkov za dom, še razno razne sedežne garniture. Sedežne garniture različne dimenzije so vam na voljo še v različnih barvah, materialih, stilih, vzorcih in trdotah sedišč.

kotne sedezne garniture Ljubljana

Usnjena sedežna garnitura je prava izbira za vas


Pri nas vam je na voljo usnjena sedežna garnitura, ki zaradi kakovostne izdelave omogoča občutek razkošja, dobrega počutja, udobja in uporabno funkcionalnost. Usnjena sedežna garnitura, zaradi vgrajenega sistema relax funkcij, nizke in globoke forme omogočajo, da resnično občutite linije ergonomskega udobja. Usnjena sedežna garnitura iz našega prodajnega programa omogoča vse navedeno. Namreč, usnjena sedežna garnitura je zgrajena tako, da je obdana s kakovostnim kovinskim ogrodjem, pri čemer za popolno ugodje poskrbijo električni ali mehanski pomiki, ki so vgrajeni v posamezne pomike. Usnjena sedežna garnitura omogoča izbiro treh različnih polnil sedalne površine, prav tako pa vam je pri izbiri sestava na voljo, .


Kotne sedežne različnih dimenzij in materialov


Kotne sedežne
podjetja Maros so vam na voljo v različnih materialih, stilih, vzorcih, barvah in dimenzijah. Kotne sedežne z večjim številom sedalne površine omogočajo, da maksimalno izkoristite bivalni prostor. Ker vam pri nas, kotne sedežne, naredimo tudi po naročilu, so odlične tudi za manjše prostore. Prav tako je možno naročilo kotne sedežne z ležiščem ali predalnikom ali pa kar oboje, kar dodatno dokazuje, da so naše kotne sedežne oziroma garniture polega kakovosti, dizajna in udobja, še funkcionalne in praktične. Pošljite nam povpraševanje ali pa se oglasite v našem razstavno-prodajnem salonu, zagotovo boste našli kaj zase.

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE PO MERI

VEČ O ZOFAH Z LEŽIŠČEM


ugodne kotne sedezne garniture