Na voljo čudoviti vzorci in logotipi za vezenje po vaših željah

Pri nas vam zagotavljamo vezenje in tiskanje logotipov in motivov po željah na izdelke vaše izbire. Smo specialisti za vse vrste oblikovanja in dovršenosti tekstila. Umetnost vezenja je rezultat procesa oblikovanja, krpanja, obnavljanja in krepitve tkanin. Temu dodajamo naše izjemne izkušnje in tehnike šivanja, dekorativne možnosti in visoko stabilnost osnovnih šivov za vezenje, ki vam jih zagotavljamo. Smo namreč eni največjih specialistov za vse vrste obdelav vaših izdelkov, ki jih najdete tudi v katalogih na naši spletni strani.

Vezenje motivi

Naši motivi za vezenje so raznoliki, lahko pa prinesete svojega

Motivi za vezenje iz naše ponudbe se lahko opirajo na vaše znamke in vzorce ter prenesejo na izdelke iz katalogov. Lahko pa vam tudi predlagamo številne vzorce in motive, ki imajo stoletno dediščino. V dolgoletni tradiciji vezenja namreč ni velikih sprememb materialov ali tehnik. Že v zgodnjih delih najdemo tehnični dosežek in visok standard izdelave, ki se tudi v moderni dobi ohranja in obenem varuje to tradicijo. Z novimi in modernimi napravami in tehnikami se sicer spreminja način dela, ohranja pa se osnovna smer in metoda.

V prazničnem času ali kot pozornost izkoristite promocijsko vezenje logotipov

Vezenje logotipov je nekaj, kar vam zagotavljamo skozi vse leto, je pa vendarle res, da je praznični čas ena najbolj ugodnih priložnosti za koriščenje promocijskega vezenja. Nikakor pa vezenje ne zadeva zgolj praznikov. Že pred davnimi časi so oblačila dekorirali z vezenjem. Stara grška mitologija nam poroča, da je boginja Atena obvladala umetnost vezenja skupaj s tkanjem.

Promocijsko vezenje logotipov

Umetnost vezenja najdemo po vsem svetu in priča o rokodelstvu po vseh celinah. Primeri, najdeni na na Kitajskem, segajo v obdobje vojskovanja (5. – 3. pred našim štetjem). V oblačilu iz obdobja migracij na Švedskem, približno 300–700 našega štetja, so robovi trakov za obrezovanje že okrepljeni in olepšani s šivom. Dandanašnji se sicer tkanine in preje, ki se uporabljajo v tradicionalnem vezenju, razlikujejo od kraja do kraja. Volna, perilo in svila se že tisočletja uporabljajo v ta namen. Zdaj se sukanec za vezenje proizvaja iz bombažne, rajonske ali druge preje ter tradicionalne volne, lanenega perila in svile.

Oglejte si celotno ponudbo promocijskega materiala >>>

Dokazali vam bomo, da še vemo, kaj je vezenje

V modernem času se ohranja raznolikost in večnamenska uporaba te lepe obrti, a na žalost preveč ljudi ne ve več, kaj je vezenje. Morda cenijo estetsko vrednost, treba pa je bolj obuditi to spretnost. Tehnike , kot so verižni šivi ali polaganje, so bolj učinkovite od dragih prej. Uporabite lahko obroč za vezenje ali okvir za raztezanje materiala in zagotovite napetost pri šivanju, ki preprečuje popačenje vzorca. Sodobna platnena dela večinoma prikazujejo simetrične vzorce šivov, ki izhajajo iz ponavljanja enega ali nekaj podobnih šivov v različnih barvnih odtenkih. Tako nastanejo čudoviti motivi in kombinacije. V našem podjetju vam lahko zagotovimo prelepe vzorce in logotipe po vaših željah. Oglasite se nam, da dorečemo vzorec in tehniko ter vam predlagamo najbolj ugoden način izdelave. Čakamo vas na drugem koncu telefonske linije, ob računalniku ali za osebni obisk. Verjamemo, da je zgolj oseben pristop dovolj dober, zato vas nikoli ne pustimo na cedilu.