Vse sobe vašega življenja


V podjetju Mlinar + Mlinar že čaka pohištvo za vse vaše sobe. Pri opremljanju otroške sobe ali dnevne sobe, predsobe ali utilityja, kuhinje, jedilnice, spalnice ali kopalnice se vedno zanesete na strokovnjake pri Mlinar + Mlinar, ki vam ne bodo le dobro svetovali, ampak tudi vrhunsko izdelali vaše novo pohištvo.

Otroške sobe


Se spomnite svoje prve otroške sobe? Kako veseli ste bili svojega lastnega kotička, lastnega prostora pod soncem! Privoščite to tudi svojim otrokom. Na izbiro so jim številne otroške sobe, vse kakovostne in vsaka z maksimalno izkoriščenim prostorom. Pospravljene igrače, vsa oblačila na svojem mestu, knjige in zvezki pa na policah in v predalih - lepe in funkcionalne, prilagodljive in trdne otroške sobe.

Predsobe


Ni naključje, da predsobe dobivajo vedno več pozornosti. So vse bolj pomemben element stanovanja, prvi prostor, ki ga vidimo, ko se vrnemo domov po napornem dnevu. In prvi element, ki ga vidijo naši gostje. Ne da bi vedeli povedo naše predsobe zelo veliko o nas, obenem pa v našem imenu izrekamo dobrodošlico v našem domu.

Dnevne sobe


Svetle, moderne, lepo opremljene dnevne sobe so predmet poželenja za številne ljudi. Naj bodo udobna za mirno sanjarjenje o lepšem jutri in dom številnim razburljivim družabnim igram, dogodkom, recitalom... ni je dnevne sobe brez udobja, brez premišljenih in pogumnih odločitev.

Mlinar + Mlinar, povezave do naše spletne strani