Kuhinjske nape | Pomivalni stroji | Pomivalna korita


Kuhinjske nape


Izbira nape še nikoli ni bila tako vznemirljiva. Kuhinjska napa mora biti močna, tiha in enostavna za čiščenje. Obenem pa je danes na voljo tako veliko lepih, sodobnih in nenavadnih oblik, da je izbira zares velika in absolutno lahko najdete popolno napo za svojo popolno kuhinjo.

Pomivalni stroji


Se spomnite svojega prvega pomivalnega stroja? Občutek veselja, da bo kuhinja hitreje pospravljena in da končno ni več potrebe, da bi se po obroku nehali družiti in začeli pospravljati. Pomivalni stroji v salonih Mlinar + Mlinar so kakovostni, saj so na voljo le vrhunske znamke. Pri načrtovanju kuhinje je pametno poseči po najnovejših aparatih in najboljši pomivalni stroji danes so tihi, enostavni za rokovanje, imajo veliko prostora, so vzdržljivi, dobro operejo tudi zahtevnejšo posodo in pribor. Pomivalni stroji so lahko dvignjeni za lažji dostop, skriti za kuhinjske čelnice. Diskretni. Skoraj nevidni:

  • vgradni pomivalni stroji,
  • delno vgradni pomivalni stroji,
  • privzdignjeni pomivalni stroji,
  • prostostoječi pomivalni stroji.


Pomivalna korita


Kako čudovita so danes že postala pomivalna korita. Izbire je na pretek tako z vidika oblik in materialov, kot različnih funkcionalnosti, ki jih ponujajo. Pred odločitvijo si oglejte številna pomivalna korita, da dobite zares dobro predstavo o tem, kaj je na voljo in kaj bi vam najbolj ustrezalo glede na vaš način preživljanja časa v kuhinji.

Mlinar + Mlinar, povezave do naše spletne strani