Pošlji povpraševanje

Kozmetični salon Eva | Oblikovanje telesa


Si želite popolnega videza brez maščobnih oblog? Potem je oblikovanje telesa popolna rešitev za vas. V kozmetičnem salonu Eva so za vas v anticelulitnem paketu združene različne terapije kot so odprava celulita, limfna drenaža, eletrostimulacija in kavitacija. Gre za priznane tehnologije oziroma metode, ki dajejo našim strankam odlične terapevtske rezultate. Po terapijah se lahko v našem salonu odločite še za negi rok in nog, ki jih zajemata izvrstna manikura nohtov in kvalitetna pedikura.

Elektrostimalacija je že zelo stara tehnologija. Med počivanjem in sproščanjem vam s pomočjo naprave, ki se imenuje elektrostimulacija, kozmetičarka razteza mišice in sicer s pomočjo blagega električnega toka. Slednji povzroči draženje motoričnih živcnih vlaken. Na ta način se krčijo vaše mišice, okoli tkiva pa se topijo odvečne maščobe.
Program elektrostimulacija izberemo glede na želene terapevtske učinke. Vsem je skupno dejstvo, da gre za odličen način za oblikovanje telesa in mišic. Poseg elektrostimulacija traja običajno med 30 in 60 minut.

Kavitacija spada med prve klinično preskušene metode za odstranjevanje nepotrebnih maščobnih oblog. Omenjen postopek za oblikovanje telesa je primerno tako za moške kot za ženske. Kavitacija kot poseg uniči maščobne celice in na ta način omogoči limfnim kapilaram, da vsebino nepotrebnih maščobnih celic izločijo iz telesa.
Kavitacija traja do največ 60 minut, odvisno od velikosti izbranega predela. Pri večini pacientov je zmanjšanje obsega na izbranem delu telesa vidna že po prvem posegu.
Tako se ultrazvočna nekirurška lipoliza oziroma kavitacija po rezultatih enači s posegi kot so liposukcija, ter laserska in injekcijska lipoliza. Gre za oblikovanje telesa brez anestezije, brazgotin, nelagodja in okrevanja.

UČINKOVITA ODPRAVA CELULITA

Odprava celulita je pogosto izbran poseg v našem kozmetičnem salonu. Pomarančasta koža je zadnjih 20 let pekoč problem, s katerim se ukvarjajo predstavnice nežnejšega spola, ki si želijo oblikovanje telesa. Odprava celulita zajema dele telesa kot so stegna in zadnjica, saj so tam vidne spremembe maščobnega in veznega podkožnega tkiva, ki je s kožo povezan z mišicami. V borbi za odstranitev celulita - pomarančaste kože je potrebno uporabiti kakovostne kozmetične preparate in preverjene postopke. Časovno je odprava celulita z ustrezno izbranimi postopki odvisna od stopnje pomarančaste kože na izbranem predelu vašega telesa.
Običajno traja 2 do 3 mesece (odvisno od časa in potrebe strank).
Za odpravo celulita priporočamo čvrste masaže kot je limfna drenaža in drugi postopki, ki bodo predvsem spodbudili oslabljeno cirkulacijo.

LIMFNA DRENAŽA-KAVITACIJA

Limfna drenaža je ročna metoda, pri kateri stimuliramo limfni žilni sistem. Prav tako pa nam je v pomoč pri vzpostavitvi limfnega sistema v normalno delovanje. Poznamo različne tehnike, ki jih vključuje limfna drenaža. Vsem je skupno, da jih izvajamo s počasnimi in ponavljajočimi se nežnimi gibi. Gibi sledijo limfnemu toku in stimulirajo krčenje limfnih žil.
Limfna drenaža je dobro za delovanje limfnega sistem , ker vpliva na človekovo zdravje. S postopkom se namreč iz telesa odvaja tekočina polna raznih strupov in tujih substanc, ki ogrožajo delovanje celic in povzročajo nezaželene telesne težave kot so debelost, bolezen, celulit idr. Pri nas za oblikovanje telesa poskrbijo različne vrste masaž. Ena takšnih je klasična masaža telesa.

Kozmetični salon Eva, povezava do naše spletne strani: