Hidravlika in pnevmatika

Hidravlika in pnevmatika

 • Hidravlični ventili in hidravlične črpalke Parker

  Velika izbira nepovratnih hidravličnih ventilov, hidravličnih črpalk blagovne znamke Parker, ki so poznani po vrhunski kakovosti in dolgi življenjski dobi.

 • Zastopniki kakovostnih izdelkov Festo v Sloveniji

  Visokokvalitetni izdelki Festo so zanesljivi ter dosegljivi po ugodnih cenah. V ponudbi boste našli vse od pnevmatskih ventilov pa do regulatorjev tlaka. Oglejte si vse kar vas zanima iz področja pnevmatike in hidravlike.

 • Pnevmatika in profesionalno pnevmatsko orodje za najboljše mojstre

  Vrhunska ponudba iz programa pnevmatika: industrijska pnevmatika, profesionalno pnevmatsko orodje, pnevmatski ventili 5/2, pnevmatske cevi za zrak. Vse na enem mestu. 

 • Visokotlačne hidravlične cevi in več v trgovini S3C

  Visokotlačne hidravlične cevi služijo za prenos hidravlične energije med različnimi deli hidravličnih naprav. Nudijo tudi pnevmatske cevi za zrak, fleksibilne cevi za vodo in mnogo več!

 • Kakovostna in ugodna hidravlična olja

  Hidravlično olje je najpogosteje uporabljena hidravlična tekočina. Najdemo jo v različnih strojih in napravah.

 • Cev za vodo - izredno fleksibilne spiralne PVC cevi na kolutu

  Držimo cevi za vodo in drugo hidravlično opremo - visoko kvalitetna oprema zbrana na enem mestu. Pridite in se prepričajte. 

 • Ventili za hidravliko, pnevmatiko in druge industrijske potrebe

  Ventili različnih proizvajalcev so na voljo pri S3C. Nepovratne ventile, varnostne, krogelne, prirobnične in vse druge vrste ventilov dobite ne enem mestu. 

 • Hitre spojke za zrak in drugih vrst za odlično tesnjenje v vseh pogojih

  Hitre spojke, pri katerih ne bo nevarnosti za uhajanje snovi. Nudimo vam hitre spojke za zrak in različne vrste tekočin, ki so proizvod priznanih proizvajalcev.

 • Nepovratni ventil za vodo

  Nepovratni ventil za vodo je nujen sestavni del vodovodnih in mnogih drugih sistemov. Na voljo je v več izvedbah –  izbirati je možno med različnimi oblikami, dimenzijami, vrstami navojev, materialov itn. V ponudbi spletne trgovine S3C boste zagotovo našli natanko takšen nepovratni ventil za vodo, kot ga potrebujete. 

 • Hitre spojke

  Hitre spojke, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini S3C, so izdelane iz izredno trpežnih materialov, ki zagotavljajo izvrstno tesnjenje. Tako med delovanjem različnih sistemov in naprav ne bo prihajalo do nepotrebnih izgub, obenem pa se s tem zmanjša nevarnost za potencialna varnostna tveganja. 

 • Elektromagnetni ventili za hidravliko

  Elektromagnetni ventili za hidravliko so navidezno preprosti elementi, ki pa igrajo pomembno vlogo v številnih sistemih. Nadzorujejo namreč pretok vode in tlak. Tako jih srečujemo pri najrazličnejših napravah v našem gospodinjstvu in v mnogih industrijskih panogah.

 • Cev za vodo

  Cev za vodo je nepogrešljiv pripomoček pri številnih opravilih, od najosnovnejših do zahtevnejših, ki so del različnih proizvodnih procesov. Tako je seveda pomembno, da izberemo nabor lastnosti, ki bo čim bolje ustrezal realnim okoliščinam uporabe. 

 • Nepovratni ventil za zrak in hidravliko med drugim skrbi za varnost

  Nepovratni ventil za hidravliko ustvarja tlak z regulacijo pretoka tekočin. Nepovratni ventili za zrak in vodovod, morajo biti premišljeno izbrani, da delujejo.

 • Cev za vodo, ki je gibka oziroma fleksibilna ima lahko spiralno obliko

  Visokotlačne in nizkotlačne cevi se uporabljajo za prenos vode in drugih tekočin. Brezšivne in šivne cevi za različne medije, so lahko tudi gibke, spiralne.

 • Silikonske cevi

  Silikonske cevi, ki jih imamo v našem prodajnem programu so proizvod specializiranega podjetja Venair. Uporabljajo se za pretok različnih medijev v številnih industrijskih panogah.