Industrijski šivalni stroji

Industrijski šivalni stroji, ki jih potrebujejo podjetja v tekstilni branži. Šivalni stroji z naprednimi funkcijami, ki so enostavni za uporabo. V ponudbi so rabljeni in novi industrijski šivalni in vezilni stroji različnih blagovnih znamk. Prodaja in servis šivalnih strojev.

Industrijski šivalni stroji

  • Profesionalni avtomatični stroji za vezenje. Rigo d.o.o., Komen

    Profesionalni stroj za vezenje znamke SWF in pripadajoča programska oprema vam omogoča strojno vezenje logotipov, napisov in drugih motivov na oblačila, kape, nogavice, torbe ali druge materiale. Nudimo tudi opremo za vezenje: sukanec, iglo, škarje ... Za uporabo doma priporočamo Vezilni stroji Brother. Na voljo tudi rabljeni vezilni in šivalni stroji. Rigo d.o.o., Komen.

  • Industrijski šivalni stroji Juki in Rigo. Rigo d.o.o., Komen

    Industrijski šivalni stroji Juki in Rigo. Prodaja iberdeck strojev in šivalnih strojev overlock. V ponudbi imamo poleg novih šivalnih strojev tudi rabljene industrijske šivalne stroje. Za generalno obnovljene in pregledane vam nudimo tudi enoletno garancijo. Podjetje Rigo d.o.o. iz Komna, ki se ponaša z 20-letno tradicijo, vam nudi tudi profesionalno opremo za likanje.