Otroški avtomobili na pedala razveseljujejo otroke

Otroški avtomobili na pedala za otroke, ki jih nudi spletna prodajalna Igrarija.com, imajo pogon prek pedal s prenosom na zadnja kolesa. Otrok lahko popolnoma sam poganja avto na pedala. Otroški avtomobili na pedala otroku omogočajo samostojno preživljanje prostega časa. Naj se vaš malček usede v avto na pedala in se zapelje po dvorišču! Otroški avtomobili na pedala Kettler so kvalitetne izdelave. Otroški avtomobili na pedala imajo triletno garancijo. Avto na pedala ali traktor na pedala vam dostavimo brezplačno.


Otroški avtomobili na pedala za otroke vseh starosti

Otroški avtomobili na pedala v naši ponudbi so primerni za otroke nad tretjim letom starosti. Nekateri večji otroški avtomobili na pedala pa so prilagojeni otrokom nad petim letom starosti. Spletna trgovina za otroke Igrarija.com ponuja različne modele, tako da boste avto na pedala ali traktor na pedala za vašega otroka z lahkoto izbrali. Otroški avtomobili na pedala nemškega proizvajalca Kettler imajo nastavljiv sedež in volan, tako da bo avto na pedala dolgo služil zabavi vašega otroka.


Traktor na pedala za otroke, oboževalce kmetijske mehanizacije

Otroški traktor na pedala je drugačen kot avto na pedala, saj ima nakladalno žlico in prikolico. Če je vaš malček navdušen nad kmetijskimi vozili, ga bo otroški traktor na pedala še posebej razveselil. Traktor na pedala bo zanimiv tudi za otroke, ki želijo imeti avto na pedala, a jih bolj privlači dodatna oprema vozila - traktor na pedala bo tako pravi izbor!


Otroški avtomobili na pedala za vožnjo okoli doma ali na skoraj pravi stezi

Vožnja z avtomobili na pedala v okolici doma ali na dvorišču je lahko zanimiva že sama po sebi, lahko pa vašemu otroku naredite pravo stezo! Avto na pedala lahko postane skoraj pravo vozilo v prometu, če se v spletni trgovini Igrarija.com odločite za nakup prometnih znakov in semaforja! Z avtomobili na pedala lahko vaši otroci spoznavajo osnovne cestno prometne predpise. Otroški avtomobili na pedala so lahko tako zabavni kot tudi učni pripomoček!


Kvalitetni traktor na pedala ali avto na pedalaje lepo darilo

Vaš otrok bo zagotovo navdušen, če bo prejel v dar avto na pedala ali otroški traktor na pedala. Rojstnega dne, ko je dobil v dar avto na pedala ali traktor na pedala, zagotovo ne bo pozabil. Za darilo kot je avto na pedala ali traktor na pedala zagotovo ni bojazni, da bi se nanj nabiral prah! Otroški avtomobili na pedala so pri otrocih pravi hit!


Traktor na pedala in avto na predala za otroke spletne trgovine Igrarija.com: