Otroški poganjalci Kettler, Hudora in Big bodo razveselili vašega otroka

Otroški poganjaci so pravi hit zadnjih let. Poganjalci za otroke pomagajo otrokom, da razvijejo občutek za vožnjo in ravnotežje. Otroški poganjalci sicer spominjajo na kolesa, vendar je vožnja s poganjalci varnejša. Poganjalci nimajo pedal, tako da je njihova hitrost odvisna le od premikanja nog. Naša otroška spletna trgovina nudi veliko izbiro poganjalcev Hudora. Lahko se odločite tudi za poganjalec Big. Raznovrstni otroški poganjalci Kettler vas bodo prepričali s svojo kakovostjo. Za malo večje pa lahko izberete tudi avto na pedala ali skiro.


Otroški poganjalci za učenje ravnotežja

Otroški poganjalci so navdušili že mnogo otrok. Vožnja s poganjalci je za otroka zabavna, saj otroški poganjaci omogočajo učenje na lahek in varen način. Poganjalci za otroke omogočajo, da ima otrok vedno stik s tlemi. Otroški poganjalci spodbujajo otroka, da se nauči loviti ravnotežje, zato so poganjalci za otroke odlični kot predpriprava na vožnjo kolesa.


Otroška spletna trgovinas pestro izbiro, poganjalci za otroke v vseh velikostih

Naša otroška spletna trgovina na Igrarija.com je pravi naslov, če vas zanimajo otroški poganjalci in različne igrače za vaše otroke. Za svojega otroka izberite poganjalec Hudora, poganjalec Big ali izberite svojega med poganjalci Kettler. Za najmlajše je najboljša izbira štirikolesni poganjalec Big. Dvokolesni poganjalci Kettler bodo navdušili nekoliko starejše. Izberete lahko tudi dvokolesni poganjalec Hudora.


Poganjalec Big Motor za male ljubitelje motorjev

Poganjalci za otroke niso le učni pripomoček, ampak tudi skoraj prava vozila! Poganjalec Big Motor je pravi dokaz za to. Poganjalec Big Motor bo odlična izbira za malega navdušenca nad motorji. Poganjalec Big Motor je primeren za otroke od enega leta naprej. Ima široko krmilo in široka kolesa, zato je poganjalec Big Motor popolnoma varen. Poganjalec Big Motor je narejen iz kakovostne plastike in je prava zvezda med poganjalci.


Poganjalci Kettler z dodatno odpremo

Poganjalci Kettler so izredno kvalitetni otroški poganjalci. Med poganjalci Kettler najdete modele, ki imajo tako tačko za parkiranje kot ročno zavoro na zadnjem kolesu.


Otroški poganjalci s prikolico

Vsa prava vozila imajo lahko prikolico, zakaj je ne bi imeli tudi otroški poganjalci? Poganjalec Big Bobby Car lahko opremite s prikolico. Otroška spletna trgovina Igrarija.com vam nudi še ostale dodatke, tako da bo vožnja s poganjalci še bolj zabavna!


Igrarija.com| Otroški poganjalci Kettler, Hudora, Big: