Otroški tricikli Kettler za veselo vožnjo pod nadzorom staršev

Spletna trgovina za otroke Igrarija.com je pravi naslov, če iščete kvaliteten tricikel Kettler. Otroški tricikli Kettler, ki vam jih ponuja spletna prodajalna Igrarija.com, imajo potisno palico, zato je vožnja s tricikli za otroke Kettler popolnoma varna.


Otroški tricikli za odkrivanje okolice

Otroški tricikli Kettler so primerni tudi za otroke, ki še niso popolnoma osvojili hoje. Tricikel Kettler lahko uporabljajo otroci, ki že dobro sedijo. Kettler tricikel bo otroku pomagal pri odkrivanju okolice. Kettler tricikel ima ergonomsko oblikovan sedež in omogoča otroku zanesljivo sedenje. Svoji hčerki lahko kupite ticikel Kettler v roza barvi, medtem ko za fantka lahko izberete temnejši Kettler tricikel.


Kettler tricikel namesto vozička

Tricikel Kettler lahko uporabljate namesto klasičnega vozička. Otroški tricikli Kettler so lahko prenosljivi. Tricikli za otroke Kettler zavzamejo malo prostora. Tricikel Kettler bo pri uporabi javnega prometa (mestni bus ali vlak) zelo praktična izbira. Otroški tricikli Kettler so tudi bolj priročni pri premagovanju ovir. Tricikel za otroke Kettler boste tako z lahkoto nesli čez stopnice.


Varni otroški tricikli Kettler

Otroški tricikli Kettler, ki jin nudi spletna prodajalna Igrarija.com, bodo vašemu otroku ponudili nepozabne urice pri vožnji. Izberite vrhunski tricikel Kettler z ročno zavoro na zadnjih kolesih ali tricikel Kettler z zaklepom krmila. Tovrsten Kettler tricikel onemogoča, da bi otrok sam upravljal krmilo, tako da bo vaš otrok povsem varen. Kettler tricikel lahko tudi raste skupaj z vašim otrokom! Nekateri otroški tricikli Kettler imajo namreč nastavljivo ogrodje.


Tricikli za otroke Kettler s priročnim kasonom

Otroški tricikli Kettler imajo priročen kason za prevoz blaga. Na Kettler tricikel lahko položite otrokove igrače ali opremo za otroka in se odpravite na pot! Nekateri otroški tricikli Kettler imajo tudi torbico.


Otroški tricikli in druga oprema podjetja Kettler

Otroški tricikli, poganjalci in skiroji Kettler so prava vozila za vašega otroka! Nudimo vam tudi široko izbiro druge otroške opreme - igrala za otroke in igrače za otroke podjetja Kettler. Podjetje Enim je uradni zastopnik nemškega podjetja Kettler.


Igrarija.com| Otroški tricikli Kettler: