Podi za terase in izdelava lesene terase: zunanji leseni podi in les za terase

Teak parket

Lesene terase in podi za terase

Terasa je tisti del doma, kjer se še posebej v toplejših mesecih lahko sprostite po napornem dnevu, si oddahnete od vsakodnevnih obveznosti in v vsakem trenutku užijete delček narave. Ni potrebno veliko, da bi začutili pomirjujočo prisotnost narave – lahko se le dotaknete lesa, ki diha in vas s svojo površino in videzom pomirja. Prav iz tega razloga je les za terase naravnost idealen. Lesene terase vam podarjajo košček narave v objemu vašega doma, zato se vse več ljudi odloča za lesene pode za terase. Tudi v podjetju Hotenjka d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro zunanjih lesenih podov in podov za terase, poskrbimo pa tudi za izdelavo lesene terase. Obiščete nas lahko v našem salonu na Brezovici pri Ljubljani in z veseljem se vam bomo posvetili ter vam svetovali.


Podi za terase naj bodo kakovostni

Podi za terase so poleg klasičnih parketov in parketov za talno gretje, laminatov, barv, lepil, lakov in potrošnih materialov stalen del naše ponudbe. Na voljo so vam zunanji leseni podi za terase iz masarandube, trdega lesa iz Južne Amerike, ki ima dolgo uporabno dobo in se pri nas pogosto uporablja za pode za terase. Masaranduba les za terase ima značilen temno rdeč oziroma rdeče rjav videz in se ob primerni negi in vzdrževanju (čiščenje, oljenje, nanašanje zaščitnih premazov) dobro obnese v naših vremenskih pogojih. Nekaj slik teras iz masaranduba lesa za terase si lahko ogledate v galeriji slik na naši spletni strani.

Podi za terase


Izdelava lesene terase | Lesene terase za zabavo in sprostitev

Izdelave lesene terase se lahko glede na zahtevnost načrtovane konstrukcije lotite sami ali pa pokličete na pomoč usposobljene polagalce, ki bodo vaši leseni terasi dali kar najboljši končni videz. Da bi prihranili nepotrebne stroške, je seveda pomemben tudi dober načrt za izdelavo lesene terase, ki bo prilagojena vašim željam in prostoru, ki ga imate na razpolago. Upoštevati je treba različne dejavnike kot so naprimer izbira lesa za terase, višina lesene terase, podkonstrukcija, stopnišča, odvajanje vode, obrobe in še kaj. O teh in drugih podrobnostih se bomo z vami z veseljem pogovorili ob obisku našega salona. Vabljeni!


Hotenjka d.o.o. l Izdelava lesene terase, podi za terase, zunanji leseni podi, les za terase – povezave do naše spletne strani:

-    izdelava lesene terase
-    podi za terase
-    lesene terase
-    leseni podi za terase
-    zunanji leseni podi
-    les za terase

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
HOTENJKA lepila, barve, parketi, d.o.o.
Naslov
Tržaška 513b
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
Spletna stran
01 365 76 56
Seznam fraz
izdelava lesene terase, podi za terase, lesene terase, leseni podi za terase, zunanji leseni podi, les za terase
ZEMLJEVID