Podi za terase – zunanji tlaki | Tlaki iz lesa in plastike: Lepla in Maxi za terase, plaže, balkone

Podi za terase oz. zunanji tlaki za balkone in bazene morajo biti izdelani iz kakovostnih materialov, saj so izpostavljeni vremenskim razmeram. Tlaki Lepla in Maxi so narejeni iz kombinacije plastike in lesa, kar nudi visoko odpornost in trdnost.

 

Terase, vrtovi in balkoni so podaljški hiše, kjer ljudje preživimo vse več časa. Pomembno je, da zunanje bivalno okolje uredite čim lepše, saj se boste tako v njem dobro počutili. Privoščite si vrtni senčnik, da vam bo na vrtu prijetneje in vas ne bo opeklo.

Podi za terase omogočajo stik z naravo in dajejo občutek domačnosti.

 

Različni podi za terase, balkone in vrtne steze - kakovostni zunanji tlaki podjetje Go - Go

Podi za terase so bili včasih iz lesa, sedaj pa so vse bolj priljubljene že narejene plošče iz različnega lesa v kombinaciji s plastiko. Taki so zunanji tlaki podjetja Go - Go. V naši ponudbi boste našli dve vrsti podov za terase: Lepla in Maxi.

 

Podi za terase Lepla – idealni za dvorišča, bazene in balkone

Lepla zunanji tlaki so primerni tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Podi za terase Lepla so idealni za tlakovanje dvorišč, vrtnih stez, položite jih lahko okoli bazena ali na balkon. Zunanji tlaki Lepla so zelo močni in odporni, so protizdrsni, kljubujejo vsem vremenskim razmeram in ne zahtevajo vzdrževanja. Podi za terase Lepla so narejeni iz chylona, materiala, ki je sestavljen iz 55 % plastike in 45 % lesa. Iz chylon materiala se proizvaja tudi notranja oprema, kot na primer ergonomski stoli za pisarne. Ta material je izredno vzdržen in ima dolgo življensko dobo.

 

Podi za terase Maxi – zunanji tlaki v različnih barvah

Podi za terase Maxi so prav tako narejeni iz chylon materiala, vendar se po sestavi razlikujejo od zunanjih tlakov Lepla. Tlaki Maxi so sestavljeni iz 70 % lesa in 30 % plastike. Zunanji tlaki Maxi so prav tako odporni na vse vremenske razmere in ne zmrznejo, montirajo se enako kot podi za terase Lepla, torej enostavno in brez orodja. Zunanji tlaki Maxi so na voljo v petih barvah.

 

Podi za terase, balkone, steze in bazene Lepla so enostavni za montažo

Velikokrat je montaža zunanjih tlakov zahtevna in je ne morete opraviti sami. Podi za terase Lepla pa so preprosti za monatažo, saj jo lahko opravite sami, brez orodja. Tlaki se le položijo in pod je končan.

 

Vabimo vas k ogledu naše pestre ponudbe – obiščite nas!

 

Go – Go | Podi za terase oz. zunanji tlaki Lepla in Maxi – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Go - Go d.o.o.
Naslov
Trg Ivana Roba 7
5290 Šempeter pri Gorici
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 70 55
041 421 308
Seznam fraz
ZEMLJEVID