Kava za regeneracijo: kava in zdravje gresta lahko z roko v roki!

Kava za regeneracijo Fitness Coffee, ki je bila sprva namenjena predvsem športnikom, je lahko tudi izvrstna rešitev za mnoge druge težave z zdravjem in počutjem. Tako je to lahko med drugim tudi kava proti učinkom stresa, saj je obogatena z zelišči in dišavnicami, ki delujejo pomirjajoče.

VEČ INFORMACIJ O POVEZAVI MED ANTIOKSIDANTI IN KAVO

Kako sta kava in zdravje povezana?

Odgovori na vprašanje, ali sta kava in zdravje povezana, so pogosto zelo različni. Medtem ko nekateri menijo, da ima kava pozitiven učinek na zdravje, spet drugi trdijo, da kava in zdravje nista posebej povezana. Zelo različni pa so tudi izsledki znanstvenih študij. Da bi prišli do odgovora, ali oziroma kako sta kava in zdravje povezana, se moramo najprej vprašati, o kakšni kavi sploh govorimo. Običajna kava za poživljanje, na primer espresso, lahko vsebuje tudi do 70 mg kofeina na skodelico, filter kava pa celo do 100 mg. Takšna kava za poživljanje ima lahko tudi precej negativnih učinkov, še posebej če je popijete zelo veliko. Po drugi strani pa je lahko zmerna količina kofeina koristna za vaše zdravje. Fitness Coffee vsebuje manj kofeina kot klasična kava, obenem pa je bolj zdrava tudi zato, ker vsebuje ogromno antioksidantov in drugih zdravju koristnih snovi, kar je posledica različnih dišavnic in zelišč, ki so ji dodana. Poleg številnih drugih koristi, ki jih prinaša uporaba mešanice Fitness Coffee, je to lahko celo kava proti stresu. Če vas torej zanima okusna in zdrava kava proti učinkom stresa ter drugim tegobam, ki jo lahko pripravite povsem po lastnih željah in okusu, je Fitness Coffee prava izbira za vas!

kava in zdravje

Kava za regeneracijo in hitrejše hujšanje

Na začetku smo omenili, da je Fitness Coffee tudi izvrstna kava za regeneracijo. Če želite, da bo imela kava za regeneracijo Fitness Coffee optimalen učinek, vam sicer odsvetujemo dodajanje mleka, saj vsebuje sladkorje in maščobe, ki po nepotrebnem obremenjujejo telo z dodatnimi kalorijami, obenem pa zmanjšujejo učinkovitost kave. Prav tako pa vam odsvetujemo dodajanje mleka in/ali sladkorja, če vas bolj kot kava za regeneracijo zanima kava, ki bi vam pomagala pri hitrejši izgubi telesne teže. Fitness Coffee namreč ni le kava za regeneracijo, ampak jo lahko uporabite tudi kot pomoč pri hitrejšem oziroma uspešnejšem hujšanju, saj pospeši delovanje vašega metabolizma in izgorevanje maščob. Fitness Coffee vam tako pomaga do boljšega zdravja in počutja, obenem pa tudi do postave, o kateri ste vedno sanjali!

Še več informacij o kavi in njenih učinkih:https://www.vsi.si/fitnesscoffee/kava

kava za regeneracijo