Kava z antioksidanti in njeni zdravilni učinki - kava zmanjšuje krvni tlak

Kava z antioksidanti je 100% naravni proizvod, ki ima številne koristne učinke na zdravje. Danes brez kave preprosto ne zmoremo več, vse pogosteje pa slišimo, da kava našemu zdravju prej škodi kot koristi. Prav iz tega razloga je nastala fitnes kava. Gre za popolnoma novi tip kave, ki se od drugih ne razlikuje le po okusu in vonju, temveč je tudi zdrava. Kava z antioksidanti je zdravju koristna v več pogledih - antioksidanti so hranila, ki v našem telesu lovijo proste radikale. Le-ti sprožijo nastanek prezgodnjega staranja in mnogih bolezni, vključno z rakom. Ali ste vedeli, da takšna kava zmanjšuje krvni tlak? Vsega tega pa ne moremo trditi tudi za običajno kavo, ki zaradi visoke količine kofeina krvni tlak kvečjemu poveča. Več informacij lahko pridobite tudi pri svetovalcih na Fitnesscoffe.si. Na voljo je tudi kanabis kava, ki vsebuje mleta konopljina zrna - tudi ta imajo na naše zdravje mnoge pozitivne učinke.

kava antioksidanti

Kava zmanjšuje krvni tlak - ali drži?

Izreka, da kava zmanjšuje krvni tlak, ne slišimo prav pogosto. Kava v resnici vpliva na zvišanje krvnega tlaka, saj prispeva h krčenju krnih žil. Vse to pa ne velja za fitnes kavo z antioksidanti, ki je sestavljena iz popolnoma naravnih, rastlinskih sestavin, hkrati pa deluje spodbujevalno. Visok krvni tlak je pogost vzrok za nastanek bolezni srca in ožilja, zato ga moramo uravnavati. Odličen način za to je fitnes kava z antioksidanti. Kava, ki zmanjšuje krvni tlak in je hkrati tudi kava za hujšanje.

KAVA ZA REGENERACIJO

Kava z antioksidanti - tudi za hujšanje?

Kava z antioksidanti nam pomaga pri doseganju boljšega počutja, pomaga pa nam tudi pri vzdrževanju telesne kondicije, kar lahko izkoristimo pri zdravem načinu izgubljanja odvečnih kilogramov. Ali še vedno menite, da kava ni zdrava? Preizkusite fitnes kavo.

Kava deluje tudi proti stresu:https://www.vsi.si/fitnesscoffee/kava-proti-stresu

kava zmanjšuje krvni tlak