Mreže za odbojko, nogomet in rokomet

V naši spletni trgovini lahko opravite nakup kakovostne opreme za različne športe z žogo - nogomet, košarko, odbojko in rokomet. Po ugodnih cenah so vam na voljo dresi, žoge za futsal, nogometni čevlji, torbe, raznovrstni pripomočki za trening in sodniška oprema. Pomemben sestavni element mnogih iger z žogo so tudi mreže. Najsi bodo to mreže za odbojko, mreže za gole, lovilne mreže ali pa zaščitne mreže. Tudi te lahko naročite v spletni trgovini Firax.

Zaščitna mreža


Mreže za odbojko na mivki

Mreža za odbojko na mivki mora biti standardnih dimenzij, trpežna in izdelana iz kakovostnih materialov. Pri nas sta vam na voljo dve različni mreži. Prva je nekoliko cenejša, saj ni primerna za tekmovanja, temveč za amatersko igranje odbojke na mivki. V našem prodajnem programu pa se nahaja tudi profesionalna mreža za odbojko na mivki debeline 3mm, ki je izdelana v skladu s standardi FIVB. Lovilna mreža je primerna tako za tekmovanja, kot seveda tudi za potrebe klubov, kampov, športnih parkov ipd. Mreža za odbojko je narejena iz trpežnega materiala - pletenega polietilena. Vgrajene so tudi stranske palice iz steklenih vlaken ter jeklena in plastificirana zgornja vrv.


Mreže za rokometni gol

Po ugodnih cenah vam nudimo tudi mreže za rokometni gol. Izbirate lahko med različnimi mrežami dimenzij 3x2 m. Možen je nakup posamezne mreže, za kar boste odšteli približno 20€. Največkrat pa se kupci odločajo za nakup para mrež. Na voljo vam je mreža za gol debeline 3 mm v beli barvi. Izdelana je iz polipropilena in je brez vozlov, odprtine pa merijo 100 mm. Še trpežnejše so mreže za rokometni gol z debelino vrvi 4 mm, saj jih ne morejo pretrgati tudi najmočnejši streli. Preučite vaše potrebe in naročite mrežo, ki vam najbolj ustreza.


Zaščitne mreže

Pri rokometu in še posebej pri nogometu so izjemno uporabne zaščitne mreže za igrišča. Te največkrat visijo za golom, da zaustavijo močne strele, ki ne končajo v golu. Takšne zaščitne mreže imajo ponavadi dve funkciji. Prva je, da zaustavijo žogo in s tem olajšajo in pohitrijo pot do nje, druga funkcija pa je v zaščiti gledalcev v neposredni bližini gola. Uporabljajo se tudi za zaščito stekla na objektih. Pri nas vam nudimo kakovostne zaščitne mreže dimenzij 20x5 m ali 25x5 m, debeline 3 mm in črne barve.

Za vse dodatne informacije si oglejte našo spletno trgovino!