Pripomočki za trening

Našo bogato ponudbo smo dopolnili s različnimi pripomočki za trening nogometa, ki so že marsikateremu rekreativcu pomagali na poti do profesionalca. Za vadbo je poleg žoge verjetno najpomembnejši komplet golov za nogomet, k urjenju tehnike pa veliko pripomorejo tudi markirni klobučki in stožci za nogomet. Ne smemo pozabiti niti na golmanske rokavice, saj se brez njih vratar lahko hitro poškoduje. Vsi omenjeni izdelki so vam po izjemno ugodnih cenah na voljo v spletni trgovini Firax. V naši ponudbi izdelkov za nogomet se nahajajo tudi kakovostni in atraktivni dresi, nogometni čevlji, ovire, mreže za gol ipd.


Markirni klobučki in stožci za nogomet

Markirni klobučki so pakirani v kompletu z 48 kosi in držalom. Možna je različna višina klobučkov, in sicer 5 cm ali 8 cm. Tako markirni klobučki kot tudi stožci za nogomet so vsestransko uporabni pripomočki za trening, saj z njihovo uporabo lahko izvajate številne vaje za urjenje tehnike in pridobivanje kondicije. Klobučki in markirni stožci za trening so primerni za označevanje meja igrišča, steze oz. poligona za tek, med njimi lahko tudi »vozite« slalom. Zaradi živih barv so dobro vidni tudi pri slabši vidljivosti. Markirne stožce za trening lahko kupite posamično, največkrat pa se kupci odločajo za set s 24 kosi. Omenjeni pripomočki za trening so nepogrešljiv element prav vsakega nogometnega kluba.

Markirni stožci


Golmanske rokavice in komplet golov za nogomet

V naši spletni trgovini lahko naročite kakovostne golmanske rokavice. Izbirate lahko med tremi različnimi pari priznane italijanske blagovne znamke Zeus. Rokavice EKO so najcenejše in stilsko izredno dodelane. Golmanske rokavice FEFE spadajo v srednji cenovni razred in so idealne kot pripomoček za trening vratarjev. Najdražje so visoko kakovostne rokavice IEZZO, ki so namenjene vrhunskim športnikom. Po ugodnih cenah vam nudimo tudi komplet golov za nogomet s trdno in trpežno konstrukcijo. Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte raznovrstne pripomočke za trening nogometa.

Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete po telefonu ali nam pošljete elektronsko pošto!