Sejemska oprema - EMWE Display


Dragi bralec in interesent!

Sejemska oprema in sejemski nastop sta besedni zvezi, mimo katerih ne more nihče, ki se pripravlja za sejemski dogodek, na katerem bo odigral prvo violino, vlogo razstavljavca.

Vabim vas, da si na spodnji povezavi, sejemska oprema – oglas iz Časnika Finance, preberete dialog med novinarjem g. Lukom Vravnikom, Časnik Finance, in predstavnico podjetja EMWE, d.o.o., go. Vesno Čuček Moškon, podjetjem, ki je specializirano za področje zasnove sejemskih nastopov in izvedbe sejemske opreme.

Preberite si članek na spletni strani finance.si!


Želim vam prijetno branje!
Vesna Čuček Moškon, EMWE d.o.o.

Sejemska oprema, kaj sporoča?

Sejemska oprema ProModul je sistem, pri katerem investirate 1x in prihranite vsaj 9x.

Sejemska oprema Modul je sistem, s katerim rešimo največje izzive arhitekture v prostoru in času. Naj vaš problem postane naš izziv!


Iščete izključno sejemska pomagala in dodatno opremo?
Nudimo vam: prospektna stojala, Roll up stojala, Banner stojala, promocijske pulte, informacijske pulte, mini kuhinje, sejemsko garnituro, itd.

 

Roll up stojala:

Ustvarite privlačno predstavitev vaših izdelkov in storitev z roll up stojali , prenosno roll up stojalo lahko postavite povsod.

Izkoristite  priložnost  in v  vaši trgovini z roll up stojalom opozorite kupce  na vašo ponudbo ali pa naredite privlačno kuliso za svojo pedstavitev.

Roll-up stojalo  na pomičnih letvah, ki je  za večkratno uporabo (menja se samo platno) in  lahko na   najbolj ekonomičen način predstavi  sporočilo izdeleka  na velikem formatu.  Roll up stojalo, ki tehta manj kot 5 kg, se lahko pospravi  v priročno torbico ter ga prenašate iz ene na drugo predstavitev.TRGOVINSKA OPREMA IN SEJMSKA OPREMA, STOJALA EMWE d.o.o., POSTAVITE SE VSEM PRED OČI!


Pokličite na +386 (0)1 564 21 59 ! Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID