Stojala Standard - EMWE Display


Stojala standard opisujejo stojala iz brizgane plastike. Z besedo standard jih opisujemo zato, ker je polica po obliki in dimenziji vnaprej določena. Stojala standard niso omejena glede na svojo višino, izdelamo jih lahko v poljubni med-polični razdalji glede na izdelek izpostavitve.
Stojala standard kljub svoji vnaprej določeni obliki niso pusta, ravno nasprotno, so pravi kralji v široki  ponudbi stojal.

Ali ste vedeli, da lahko plastična polica nosi breme 20, 30, 60 in tudi 100 kg?
Stojala iz plastike lahko v sklopu petih polic nosijo breme do 500 kg. Da, s svojo nosilnostjo lahko prekosijo celo kovinska stojala.

Stojala iz plastike imajo najmanj eno neprekosljivo vrednost pred kovinskimi stojali! Imajo manjšo težo in so s tem uporabniku veliko bolj prijazna. Po uporabi se jih razstavi, zloži v tovorni karton in enostavno prenaša in prevaža v osebnem avtomobilu.

Stojala iz plastike vam lahko izdelamo v skorajda vseh barvah. Na izbiro je 200 barvnih odtenkov, od spomladanskih, poletnih, jesenskih in zimskih barv. Izključene niso niti 'metalik' barve, v odtenkih zlate, srebrne, aluminija in črne.

NOVOST naš ponudbe je stojalo EKO – okolju prijazno stojalo, ki je 100% reciklažno. Stojalo EKO spada med enega izmed najbolj obstojnih stojal, neobčutljivih na trke, padce in prevoz.
Stojalo EKO


POSTAVITE SE VSEM PRED OČI!


Pokličite na +386 (0)1 564 21 59 ! Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 12E
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 21 59
Seznam fraz
stojala, promocijski pulti, stojala za plakate in brošure, klip klap okvirji, svetlobni okvirji in stebri, trgovinska oprema, sejemska oprema
ZEMLJEVID