Pravi otroški in šolski copati so pomemben dejavnik zdravega razvoja


Otroški copati so izjemno pomemben del otrokove garderobe, saj je od kakovostnih obuval odvisen zdrav razvoj stopal, nog in pa celotna telesna drža. Pri malčkih je treba od prvih korakov naprej poskrbeti, da otroški copati podpirajo varno in zanesljivo hojo.

Ko otrok nekoliko odraste, velik del dneva preživi v šoli, zato je treba šolske copate zanj izbrati po najvišjih merilih. Otroku morajo dajati potrebno oporo in zagotavljati lahkoten in varen korak. Seveda morajo biti tudi na pogled privlačni, raznobarvni, z vzorčki ali priljubljenimi motivi, da jih bo otrok rad nosil.

bosonogi copati

Otroci so zaljubljeni v gibanje in šport. Predvsem deklice pa tudi fante privlačita ples in balet, za kar so potrebni posebni baletni copati, ki preprečujejo prenaprezanje in poškodbe stopal. Lepo je imeti bogato izbiro kakovostnih otroških copat za vse otrokove potrebe na dosegu rok in nakupovati iz naslanjača. Prav to vam omogoča spletna trgovina Cozy, ki vas bo navdušila s ponudbo dovršenih, v Sloveniji zasnovanih copat vseh vrst. Tako bo vsak član družine lahko našel par, ki mu je najbolj všeč.


Skrbno zasnovani otroški copati za nežne nogice malčkov

solski copati


Za najmlajše imajo v spletni trgovini Cozy prav posebne otroške copate, ki jim pomagajo oblikovati stopala na najnaravnejši možen način – podplati so narejeni tako, da dajejo občutek bose hoje, kar je za otroke najbolj zdrav način hoje.


To so otroški copati Barefoot, ki nežne nogice malčkov razvajajo s podlogo iz organskega bombaža in jim poleg varnosti nudijo potrebno udobje. V celoti so zračni, pralni, prijetno topli, iz naravnih materialov. Na podplatu so prilepljene silikonske pikice, da otroku ne bo drselo. Narejeni so z vso skrbnostjo in izdelani v prisrčnih vzorcih in barvah, od srčkov do pand, samorogov in raket. 

   

Otroški copati za prijetno počutje doma in v šoli    

Navada nošenja copat v notranjih prostorih je izjemnega pomena za zdravje in higieno, zato je zelo pomembno, da se jih otrok navadi natakniti takoj, ko pride domov. V šoli, v času pouka, pa je prav tako obvezna uporaba šolskih copat, da ostanejo šolski prostori čim bolj čisti in da je otrokom udobneje. Ker pa so otroci živahni in polni energije in se jim vedno nekam mudi, morajo biti otroški copati zelo priročni, prijetni, lahki in enostavni za obuvanje ter sezuvanje. Poleg tega se mora otrok v njih dobro počutiti in ne smejo ga ovirati.

cozy otroški copati

Domači otroški copati in zlasti šolski copati morajo imeti varen podplat, da otroku ne drsi in se posledično ne poškoduje. Seveda morajo biti prisrčni, zanimivih barv, motivov in ravno prave debeline, da otrokom v njih ni prevroče in jih ne zebe. Se vam to zdi preveč zahtev? Nikakor! Ponudba vseh vrst copat v spletni trgovini Cozy je raznolika, prav tako pa jo odraža kakovost, katera presega vse zapisano.


Kakovostni šolski copati varujejo in podpirajo vsak otrokov korak  


K uspešnemu sodelovanju pri pouku pripomore tudi udobno počutje, h kateremu nedvomno prispevajo mehki in zračni šolski copati. V spletni trgovini Cozy imajo v svoji ponudbi najkakovostnejše izdelke, ki skrbijo za udobje in zdravje šolskih otrok. Sešiti so v Sloveniji, kar jim daje dodatno zagotovilo skrbne in kakovostne izdelave. Prilagojeni so potrebam in željam šolskih otrok, vsak detajl pa je skrbno načrtovan. Bogata raznolikost barv, vzorcev in materialov bo zadovoljila še najzahtevnejše otroke, najbolje pa je, da si vsak otrok sam izbere svoj popoln par. Na izbiro je več vrst materialov, tako usnje kot tekstil.


dekliski copati

fantovski copati


Dekliški šolski copati Capa cop so prikupnih barvnih vzorcev in odtenkov – od priljubljene rožnate do drugih pastelnih barv. Pomembno je, da so zračni, saj je zgornji del teh otroških copat iz bombaža ali usnja, podloženi so z mehko peno, podplat pa je iz nedrseče gume. Zgornji del je obrobljen z mehko elastiko. Oblikovani so za vse dekliške okuse: od bolj športnega videza do romantičnega, modnega in elegantnega.

Fantovski šolski copati Copa cop so pričakovano v temnejših barvah in bolj zadržanih vzorcih, vsi pa izredno lepi in kakovostne izdelave. S to izbiro šolskih copat bo za otrokove noge ves dan najbolje poskrbljeno. V ponudbi so tudi baletni copati, ki pa se morajo stopalu popolnoma prilegati, zato vam v spletni trgovini Cozy z veseljem pomagajo najti najustreznejši model – obrnite se na njih!


Da vam bo doma res udobno in toplo – navadni hišni copati


Navadni hišni copati so po prihodu domov pravi blagoslov za noge, posebej če smo čez dan v službi ali drugod v čevljih. V usnjenih, tekstilnih in krznenih navadnih hišnih copatih spletne trgovine Cozy vam bo udobno in toplo. Ženski in moški copati so na voljo v številnih veselih barvah in vzorcih, so trpežni in kakovostno izdelani. Ženski in moški copati so lahko tudi bolj umirjenih barv, v zanimivem vzorcu sestavljanke ali pa s šaljivimi napisi, kar bo takoj vplivalo na boljše počutje.  

navadni hišni copati