CHEF v kuhinji - Kuharska srečanja v Gorenjevem salonu v Limbušu

Dobimo se 5. aprila 2012 ob 18h v GORENJE STUDIU v Limbušu!

V sodelovanju z Večerom in nekaterimi drugimi pridruženimi partnerji v Gorenjevem razstavno-prodajnem salonu v Limbušu enkrat mesečno kuhamo z izžrebanimi bralci in bralkami Večerove priloge Kvadrati. Prvič smo se dobili 13. oktobra v popolnoma opremljeni kuhinji v prenovljenem Gorenjevem salonu.

Tudi tokrat bomo kuhali v družbi kuharskega mojstra Tomija Gregorinčiča iz restavracije Rožmarin.

Po nasvetih našega izkušenega kuharskega mojstra ter seveda s pomočjo najsodobnejših Gorenjevih velikih in malih gospodinjskih aparatov bomo pripravljali okusne jedi za vsak dan, pa tudi za posebne praznične priložnosti. Naš prvi kuharski izziv bo KOSILO V 15 MINUTAH. Le kdo si ne želi kakšnega dobrega nasveta za okusen in zdrav obrok, pripravljen v čim krajšem času?

Izpolnite spletno prijavo ali pa izpolnite kupon, ki ga najdete tudi v prilogi Kvadrati časnika Večer. Vsak mesec bomo izžrebali 15 srečnežev, ki si boste kuhanje v izbrani družbi zapomnili za lep čas!Prijava je povsem preprosta, le malo sreče potrebujete pri žrebu!

Tukaj se lahko prijavite na brezplačni kuharski izziv »CHEF v kuhinji«.

Žrebanje bo v ponedeljek, 2. aprila 2012, izžrebanci boste obveščeni po telefonu.


Kuhali bomo z Gorenjevimi najsodobnejšimi aparati, jedi bomo pripravljali iz zakladnice bogate ponudbe živil Žito, s kuhalnico bo skupaj z vami čaral vrhunski kuharski mojster Tomi Gregorinčič iz priznane mariborske restavracije Rožmarin, za vinsko spremljavo pa bo poskrbela priznana vinska hiša Dveri Pax.