Tisk nalepk, plakatov, brošur, kuvert in kakovostno tiskanje ostalih tiskovin

TiskanjeTisk je osnovna dejavnost podjetja Tiskarna Dikplast d. o. o. Svojim naročnikom se individualno posvetimo in jim zagotavljamo celostne tiskarske storitve. Dolgoletne izkušnje so nam dale veliko praktičnega in teoretičnega znanja, da vam lahko uspešno in ustrezno svetujemo pri sami optimizaciji naročila. Skupaj lahko poiščemo najbolj učinkovite in za vas najbolj ugodne rešitve. Ne glede na to, ali gre za tisk nalepk, tiskanje plakatov, tisk brošur ali kuvert, pri nas boste deležni profesionalnega odnosa in kakovostno opravljenega dela. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri ustreznih materialov. Vedno se trudimo, da vam ponudimo kakovostne izvedbe v dogovorjenem roku in distribucijo tiskovin na želene lokacije. Strankam strokovno svetujemo in ponujamo storitve priprave na tisk, oblikovanje, tisk in dodelavo tiska. Več informacij o tisku in tiskanju plakatov, nalepk in ostalih tiskovin lahko dobite na naši spletni strani. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete na lokaciji podjetja, kjer bomo dorekli vse podrobnosti o vašem naročilu.


Kakovosten tisk nalepk in ostalih tiskovin


Tiskarna in hiša grafike Dikplast vam ponuja poslovne in promocijske tiskovine, program knjigoveštva, embalažo in novoletni program. Pri svojem delu se držimo dogovorjenih rokov, zato vam vse tiskovine izdelamo v dogovorjenem roku in jih brezplačno dostavimo povsod po Sloveniji. Naše delo je usmerjeno v kvaliteto in zadovoljstvo naših naročnikov, zato z ekipo inovativnih in strokovno usposobljenih sodelavcev in partnerjev zagotavljamo kakovostne tiskarske, grafične in knjigoveške storitve. Pri svojem delu neprestano sledimo novim znanjem in trendom na trgu ter skrbimo za tehnološko dovršenost naše opreme. Tisk nalepk in ostalih tiskovin je pri nas kakovosten, saj imamo na razpolago le najboljšo opremo in tiskarske stroje, ki zagotavljajo zelo dobro kvaliteto. Kakovost naših storitev so prepoznala številna velika, srednja in manjša podjetja. Glede na vašo dejavnost in sporočilno tematiko vašega podjetja vam ponujamo primarne in sekundarne poslovne tiskovine. Primarne tiskovine so elementi celostne podobe podjetja, kot na primer dopisi, kuverte, vizitke itd. ter različni obrazci (fakture, naročilnice, dobavnice, reklamacijski zapisniki itd.). Med sekundarne tiskovine pa štejemo koledarje, mape, letna poročila, bloke, interna glasila, namizne zastavice ipd. Če iščete zanesljivega izvajalca tiska, potem je naše podjetje pravi naslov za vas.

VEČ PODROBNOSTI o tislu nalepk


Promocijske tiskovine - tiskanje plakatov, letakov, brošur, reklamnih prospektov itd.


V našem podjetju se zavedamo, da se želite svetu predstaviti v najboljši možni luči in pustiti dober prvi vtis v javnosti. Prav zato vam lahko pomagamo in svetujemo pri predstavitvenih, oglasnih in prireditvenih tiskovinah. Ponujamo vam kakovosten tisk promocijskih tiskovin, med katere sodijo plakati, letaki, brošure, katalogi, reklamni prospekti, zborniki, vodniki in rokovniki z vključeno predstavitvijo podjetja. Oglašujemo vam preko letakov, plakatov in revij. Če pa želite, lahko uredimo tudi prireditvene tiskovine, kot so vstopnice in vabila.Oblikovanje in priprava na tisk


Tisk nalepk in brošurPoleg samega tiska vam ponujamo tudi celostno grafično oblikovanje materialov. Na podlagi vaših želja, vizij in zamisli izdelamo grafični osnutek in skupaj določimo ostale lastnosti tiskovine, od formata, materiala, pisave pa vse do barve in slikovnega materiala. Nato pa oblikovan osnutek pripravimo na tisk. Natančno in skrbno pregledamo in tehnično obdelamo ves slikovni material, izdelamo poskusne odtise, odpravimo morebitne napake in vnesemo potrebne korekture, pripravimo razporeditev strani za tisk ter datoteke tehnično pripravimo za osvetljevanje filmov ali za digitalni tisk. Pri svojem delu uporabljamo elektronsko oziroma zaslonsko montažo, ki nam olajša in skrajša čas priprave tiskovin.


Ostale storitve


Poleg oblikovanja in tiska nalepk, kuvert, plakatov in ostalih tiskovin pa vam ponujamo tudi storitve s področja knjigoveštva. V naši tiskarni se vsakega projekta lotimo celovito. Vežemo ali šivamo publikacije in knjige, izdelujemo platnice, ki jih lahko na vašo željo tudi plastificiramo. Izbirate lahko med mehko ali trdo vezavo, vezavo z žico, vezavo z ušesi ali šivanje z nitjo. Poleg tiska in knjigoveštva pa vam ponujamo tudi embalažo ter novoletni program (koledarji, poslovne darilne tiskovine in ostali dodatki).

KAJ JE OFFSET TISK?