Tiskarna Dikplast je ena izmed najbolj ekološko ozaveščenih v Sloveniji

V podjetju Dikplast svojim strankam zagotavljamo celovite rešitve digitalnega in offset tiska, knjigoveštva in grafičnih storitev. V naši tiskarni spadamo v ene izmed najbolj ekološko ozaveščenih tiskarn v Sloveniji. Ker se zavedamo izjemne pomembnosti zdravega okolja v katerem bivamo, za njegov dobrobit skrbimo z okolju prijaznimi materiali in čim bolj naravnimi tehnikami printa.


Tisk na kuverte, bloke, vizitke, plakate in druge tiskovine


TiskanjeV naši tiskarni ponujamo celovite tiskarske rešitve podjetjem, za katera lahko natisnemo letake, brošure, ponujamo pa tudi tisk na kuverte, bloke in notese pa seveda tudi vizitke in reklamni material. S tiskovinami, ki jih bomo pripravili v naši tiskarni, bomo poskrbeli za celostno podobo podjetja ter tako povečali prepoznavnost podjetja na trgu. Ves tisk, ki ga proizvajamo je izjemno kakovosten, motivi pa so natančno odtisnjeni. Cenik tiskarne je ugoden, pohvalimo pa se lahko tudi s hitrim delovanjem tiskarne.


Ponujamo še tisk plakatov v formatu a2 ali v večjih formatih


Poleg printa za podjetja nudimo tudi print reklamnih materialov. Zraven tisk na kuverte in letake je zelo popularno tudi tiskanje plakatov. Pri tisku plakatov se v popolnosti prilagodimo željam stranke, ki lahko izbira tako med barvami kot tudi formati printa. Tisk plakatov a2 formata je izjemno popularen, kadar so plakati izobešeni na večjih oglasnih deskah, v naši tiskarni pa omogočamo tudi tisk jumbo plakatov, ki bodo dobro vidni na vsakem koraku.


Ker pa se v podjetju zavedamo, da kljub celostni podobi podjetja in odličnem promocijskem materialu izdelku piko na i doda videz embalaže, strankam omogočamo tudi potisk embalaže. Skrbimo za vse vrste embalaže. Lahko izbirate med izdelčnimi embalažami, etiketami in deklaracijami. Svoje izdelke nato shranite v škatle, pakete in ovoje. Da lahko izdelke podarite ali jih predstavljate ponujamo nosilne, darilne in promocijske vrečke.


Poleg vsega navedenega pa nas odlikujejo tudi storitve knjigoveštva. Tako lahko izdelek izdelamo v celoti - od printa do vezave. Stranke se lahko odločijo za različne vrste vezav - za mehko ali trdo vezavo, vezavo tiskovin z žico, vezane z ušesi in šivane z nitjo. Usposobljeni smo tudi za mehko vezavo lepljeno v hrbtu, šivanje z žico, ravni ali polkrožni šivani hrbet, vezavo v špiralo ter šivanje z nitjo.

Več o tiskanju v Sloveniji

Kateri tisk izbrati v primeru manjše in kateri v primeru večje naklade - digitalni ali offset tisk?

Tiskarne in hiše grafike v SlovenijiStranke pa se velikokrat sprašujejo tudi, katero tehniko printa izbrati. Ponujata se dve možnosti - odločimo se lahko za offset ali za digitalni tisk. Seveda ima vsak izmed načinov tiskanja svoje prednosti, pa tudi svoje slabosti. Offset tisk poteka tako, da motiv najprej prenesemo na valj, ki ga prenese na drugi valj, slednji pa motiv prenese na podlago. Offset tisk je izjemno natančen, vendar je zaradi zamudnejših priprav na tiskanje lahko v primeru manjših doklad tudi dražji. Dan danes se je dodobra razvil tudi digitalni tisk, ki prav tako zagotavlja kvaliteten in natančno odtisnjen motiv. Pri digitalnem printu motiv na podlago prenesemo direktno iz datoteke.


V primeru večjih doklad strankam tako svetujemo izbiro offset printa, saj se cena z večanjem števila tiskovin manjša, v primeru srednjih ali delo manjših doklad pa se raje odločamo za digitalni tisk.


Zraven kakovostnega tiska pa se lahko pohvalimo tudi z ugodnimi cenami v ceniku naše tiskarne. Cenik tiskarne si lahko stranke ogledajo na spletu, kjer nam lahko pošljejo tudi povpraševanje. Za dodatne informacije smo na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do potrebnih informacij. Seveda pa ste dobrodošli tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko o printu natančneje pogovorimo in vam svetujemo o izbiri materiala.

TISK NALEPK