Žalni aranžmaji - Cvetličarna Iris


Ko napočijo težki in tragični trenutki, vas niti takrat ne pustimo na cedilu in ob vas stojimo ob strani, ko potrebujete žalni aražnma, žalni venec, žalna ikebana, aražnirane žalne sveče različnih velikosti. Žalni aranžmaji s žalnim trakom prav tako lahko pospremi bližnje z mislijo žalujočih.

Ureditev grobov pokaže spokojnost in lepo urejeno zadnje počivališče naših rajnih. V lastni proizvodnji mačeh lahko izberete izjemno lepe mačehe, ki so najceneše mačehe v Prekmurju. Urejanje grobov in zasaditev grobov sta tudi dejavnosti, s katero vam lahko pomagamo pri lepem izgledu grobov. Mačehe uredijo grob lahko tudi za celo leto.

Aranžmaji iz suhega cvetja dajejo izjemno topel pridih. Suhe ikebane pridejo do izraza predvsem pri okrasitvi grobov v času praznika spomina na naše rajne. Suha ikebana je vzdržljiva tudi v mrzlih časih in zunanjih prostorih, zato so primerne za okrasitev grobov, tudi okrasitev prostorov za dlje časa.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Dobrovnik 204g
9223 Dobrovnik
Spletna stran
E-pošta
02 579 11 53
Seznam fraz
sveže rezano cvetje, lončnice, okrasne lončke, poročna dekoracija, žalni dekor, suhe in sveže ikebane, aranžiranje daril
ZEMLJEVID