Pošlji povpraševanje

Čajniki po meri čaja

Čajniki nikakor niso iz mode. Vsak čaj zahteva posebno pripravo in za to primeren čajnik. Le pravilno pripravljen čaj vam bo v veselje in užitek. Čajniki iz naše ponudbe so k nam prišli iz vsega sveta. Ponujamo vam steklene, litoželezne, porcelanasta in keramične čajnike.

Čajniki - japonski litoželezni, keramični...

Japonski čajnik za zeleni čaj

Japonski litoželezni čajniki brez premaza pri vrenju rahlo spremenijo okus vode, ki tako rahlo poudari okus samega čaja. Dandanes ima večina čajnikov glazuro in so tako primerni ne le za gretje vode, temveč tudi za pripravo napitka.

V naši čajnici vam nudimo japonske litoželezne čajnike različnih barv in velikosti, poleg slednjih, pa pri nas dobiote tudi čajnik iz japonskega porcelana in gline. Japonski čajniki v naši ponudbi so primerni predvsem za pripravo zelenih čajev.

Čudoviti svet keramičnih čajnikov

Glazirani in porozni keramični čajniki, porcelan in kamniti čajniki, vsak služi svojemu namenu. Čajniki brez glazure so primerni za pripravo le ene vrste čaja, priporočamo vam jih za pripravo oolong in pu erh čajev. Čajnike z glazuro lahko uporabljate za različne vrste čajev

Čajnik iz vijolične gline in zelenim premazom prihaja iz kitajske province Yixing, primeren pa je predvsem za pripravo zelenih čajev.