Izberite svoje žaluzije med številnimi modeli iz raznolike ponudbe

Žaluzije so tudi pri nas izjemno priljubljen način okenske dekoracije. To pa ne brez razloga, saj so izjemno prilagodljive in enostavne za vzdrževanje. V podjetju Asteriks smo specializirano prodajalci kakovostnih senčil ter ponujamo tako zunanje kot notranje žaluzije. Velika prednost žaluzij je, da vam omogočajo visoko stopnjo zasebnosti. Nekatere druge možnosti senčenja, denimo zavese, so pri tem veliko manj uspešne. Za najboljši nadzor nad zasebnostjo lahko žaluzije namestimo od zgoraj navzdol. To nam omogoča, da v prostor vstopa naravna svetloba, a kljub temu lahko uživamo v zasebnosti. V podjetju smo strokovnjaki za izdelavo in montažo žaluzij, zato vam radi svetujemo.

Notranje žaluzije

Zunanje žaluzije so nameščene na zunanji strani oken

Zunanje žaluzije so nameščene na zunanji strani oken, kar omogoča zatemnjevanje tudi pri odprtem oknu. Velika prednost žaluzij je, da lahko uspešno nadzorujete količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Zunanje žaluzije vam zagotavljajo veliko večji nadzor nad količino svetlobe, ki jo prepuščajo, saj lahko pokrijete celotno okno ali samo del okna glede na svoje želje. To je lahko izjemno uporabno pri senčenju poslovnih prostorov ali denimo bolniških sob, pa tudi dnevnih sob in delovnih sob v domačem okolju. Če imate posebne potrebe, vam izpolnimo tudi te. Letvice na nekaterih okenskih žaluzijah so nameščene tako tesno skupaj, da sploh ne prepuščajo nobene svetlobe, kar je lahko idealno za prostore, kjer imate domači kino, ali v spalnici, če ne želite, da bi vas zjutraj zbudilo sonce. V vsakem primeru se s svojimi željami obrnite na nas in našli bomo pravo rešitev.

Ponujamo pestro paleto barv in vzorcev notranjih žaluzij

Notranje žaluzije so eden od priljubljenih načinov opremljanja stanovanjskih in poslovnih prostorov, saj se odlikujejo po enostavnosti uporabe in čiščenja ter lepem izgledu. Ponujamo izjemno veliko stilov, barv in vzorcev, med katerimi lahko izbirate. Tako lahko ustvarite popoln videz v svoji kuhinji, dnevni sobi ali kopalnici ter prostore uskladite med seboj. Tudi pri upravljalnih mehanizmih imate proste roke ter lahko izbirate med ročnimi ali brezžičnimi sistemi, ki so varnejši za otroke in hišne ljubljenčke, pa tudi zelo elegantni.

Vsekakor so žaluzije za okna odlična izbira, če iščete praktičen in estetski način senčenja. Naše žaluzije odlikuje tudi raznolikost materialov. Tako lahko izberete senčila, ki so glede na ceno in slog najbolj primerna za vas. Na primer, če vaša dnevna soba vsebuje leseno pohištvo, lahko sobo dopolnite z namestitvijo lesenih senčil ali žaluzij v imitaciji lesa. Na voljo so tudi drugi materiali, ponujamo pa kolekcije Klasik, Iso in zatemnilne žaluzije. Širina lamel notranjih žaluzij je 16 ali 25 milimetrov, vedno pa nas lahko tudi kontaktirate za dimenzije po meri.

Žaluzije AsteriksIzdelamo žaluzije po meri ali iz posebnih materialov

Tudi če med standardnimi rešitvami ne najdete pravšnje zase, se nam oglasite, da vam izdelamo žaluzije po meri. V podjetju Asteriks smo se v dvajsetih letih specializirali za kakovostne in trajne rešitve, med naše naloge pa spada tudi prizadevanje za zadovoljstvo kupcev. Razumemo, da imajo lahko nekatere stranke posebne želje in vedno smo jih pripravljeni izpolniti, kolikor je to v naši moči. Oglasite se nam in predlagali vam bomo rešitev po vaši meri. S pridobljenimi certifikati kakovosti in podeljeno garancijo na izdelke jamčimo za njihovo trajnost. Predvsem naša senčila iz lesa ali aluminija imajo dolgo dobo uporabe, saj  vam jih še leta ne bo treba zamenjati. Obenem so žaluzije izjemno enostavne za vzdrževanje, saj jih je treba preprosto občasno zgolj obrisati z vlažno krpo, da odstranimo prah. Z veseljem vam bomo tudi v živo razložili vse prednosti naših kakovostnih rešitev. Vabimo vas, da pobrskate po naši spletni strani in se nam oglasite. Pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo!

Preberite tudo o tendah >>