V podjetju Asteriks na voljo različna kakovostna zunanja senčila

Zunanja senčila so velikokrat prvo, kar opazimo na stavbi. V podjetju Asteriks smo že dvajset let specializirani za izdelavo in montažo kakovostnih in trajnih rešitev tako za zasebne kot poslovne naročnike. V naši ponudbi zunanjih senčil lahko izbirate med predokenskimi in nadokenskimi roletami, zunanjimi žaluzijami in screen senčili. Vse modele zunanjih senčil odlikujeta trpežnost in estetskost, pri izbiri pa vam pomagamo z nasveti in izkušnjami. V dolgoletni praksi smo dodobra spoznali želje in potrebe naših strank, z našo ponudbo zunanjih senčil pa smo pripravili celovit nabor. Ker so zunanja senčila nameščena na zunanji strani vaših oken, je material trpežen in odporen na vremenske vplive, da lahko prenese močan veter in dežne elemente. Enako velja za morebitne tkanine, ki so zmeraj nameščene na vrata in okna, ki se ne odpirajo navzven.

Zunanja senčila Asteriks

Nadokenske rolete so primerne za novogradnje ali adaptacije

Ena najbolj pogostih rešitev so nadokenske rolete. Ta izbira zunanjih senčil je v Sloveniji izjemno pogosta, saj je primerna tako za novogradnje kot adaptacije starejših hiš. Ta vrsta rolete se montira nad okno ter zagotavlja nizke izgube toplote. Nadokenske rolete se zgradbi izjemno lepo prilegajo, saj je velikost omarice odvisna od višine okna. Na voljo imamo široko paleto barv PVC ali aluminijastih rolet. Poleg izjemno kakovostnih materialov izdelave samih zunanjih senčil se naša ponudba ponaša tudi z različnimi dodatnimi možnostmi. Tako lahko izberete možnost upravljanja z avtomatom, komandno pregibno vrvico ali elektromotor. Nudimo tudi možnost vgradnje integriranega komarnika. Tovrstne rolete so pripravne za popolno zatemnitev prostora.

Ponujamo predokenske rolete z vidnimi ali podometnimi omaricami

Ena od klasičnih možnosti zunanjih senčil so predokenske rolete. V ponudbi imamo vidne in podometne omarice za rolete, ki se nameščajo na različnih mestih ter so raznoliko oblikovane (okrogle ali polokrogle). Tako lahko resnično izberete tisto možnost, ki se vaši zgradbi najbolj poda. Tudi ta vrsta rolet zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo ter omogoča popolno zatemnitev prostora. Obenem lahko rolete okna in celoten prostor ščitijo pred vremenskimi vplivi, kot so toplota, prah, sončna svetloba, dež, veter in žuželke. Z zunanjimi senčili primerno opremljene prostore lahko brez skrbi uporabljate vi in vaši družinski člani ter tam shranjujete vaše stvari in pohištvo.

Predokenske žaluzije Asteriks

Screen senčila – pridih sodobnosti in elegance za vaš dom

V naboru screen senčil imamo screen roloje ter screen v roletni omarici, odprte screene ter markisolette, ki so zlasti namenjene senčenju izložb ali balkonskih lož. Screen pomeni zaslon, kar še najbolje opisuje namembnost tega pri nas nekoliko manj tradicionalnega zunanjega senčila. Screen je mogoče namestiti tudi na streho vašega zimskega vrta, okna ali stene s pomočjo posebej zasnovanih nosilcev, ki jih lahko upravljate elektronsko. Njihova prednost je tudi visoka energetska učinkovitost. Vsi naši izdelki so izdelani tako, da vam pomagajo zmanjšati račune za energijo. Pozimi lahko ohranjajo toploto v notranjosti, poleti pa svetlobo odsevajo ter pomagajo ohranjati stabilno notranjo temperaturo. Z namestitvijo ustreznega zunanjega senčila lahko na enostaven način zmanjšate do 50% porabe električne energije.

Preberite več o žaluzijah Asteriks >>

Izjemno praktični in raznoliki so tudi zunanji roloji

Zunanji roloji se odlikujejo po enostavni uporabi in vzdrževanju. Ker so na voljo v različnih barvah in materialih, jih lahko izberete, da povečate zasebnost vašega prostora. Lahko se odločite za take z možnostjo motornega ali ročnega upravljanja, da ustrezajo vašim željam. Izjemno optimizirajo dotok svetlobe, saj lahko enostavno zmanjšajo moč svetlobe, ki lahko pronica v sobo. To vam je v veliko pomoč pri delu, še zlasti če uporabljate računalniški zaslon. Še dodatno pomagajo zaščititi pohištvo pred bledenjem in pokanjem, kar zlasti velja za slike in svetle usnjene zofe.

Ne glede na vaše želje in omejitve vam bomo v Asteriksu znali svetovati in ponuditi idealen model za vas. Oglasite se nam.