Pošlji povpraševanje

Izdelava masivnega pohištva: postelja iz bukovega lesa in drugi kosi

Izdelava masivnega pohištva postaja vse bolj cenjena in iskana storitev. Vedno več ljudi namreč spoznava, da je prihodnost v kvaliteti, ne v kvantiteti. Če se odločite za manj kakovostno notranjo opremo, jo boste morali najverjetneje že kmalu zamenjati. Na dolgi rok to pomeni precej višje stroške, obenem pa nepotrebno obremenitev za okolje. Izdelava pohištva iz masivnega lesa torej ponuja alternativo množični potrošnji, hkrati pa takšna notranja oprema v vaš dom vnese občutek topline, domačnosti in povezanosti z naravo...

Postelje iz masivnega lesa so videti čudovite v vsaki spalnici

Profesionalna izdelava masivnega pohištva vrhunske kakovosti

Dejavnost, za katero smo specializirani v podjetju Artles, je prav izdelava pohištva iz masivnega lesa. Gre za storitev, s katero se ukvarjamo že od leta 1986, kar pomeni, da smo si na tem področju pridobili že ogromno izkušenj. Seveda pa svoje znanje stalno nadgrajujemo in skrbimo za to, da ostajamo v koraku s časom. Pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, vključno z naprednimi CNC-stružnicami, kar nam omogoča, da smo kos celo najzahtevnejšim izzivom. Zagotovo pa imajo pri tem, da se brez večjih težav spopademo z zelo zahtevnimi projekti, najpomembnejše zasluge strokovni kadri, ki jih zaposlujemo. Rezultat prepleta vseh naštetih dejavnikov je resnično vrhunsko slovensko masivno pohištvo, ki lahko že kmalu najde pot v vaš dom...

Slovensko masivno pohištvo, ki je izjemno cenjeno tudi v tujini

Naša izdelava masivnega pohištva je bila sprva namenjena predvsem prodaji v tujini, kjer je slovensko masivno pohištvo Artles izredno cenjeno med najzahtevnejšimi kupci. Čeprav velik delež oziroma približno 80 odstotkov naših izdelkov še vedno izvozimo, smo na začetku leta 2019 sprejeli odločitev, da izdelke ponudimo še domačim kupcem. Tako smo se povezali z nekaterimi izmed najbolje obiskanih salonov pohištva po največjih mestih v Sloveniji, kjer lahko danes najdete kar nekaj naših izdelkov.

Postelja iz masivnega lesa

Postelja iz masivnega lesa in masivne nočne omarice za sanjsko spalnico

Nabor notranje opreme, ki jo izdelujemo, je izredno pester. Poleg jedilniških miz in stolov ter regalov za dnevno sobo ima zagotovo najpomembnejše mesto postelja iz masivnega lesa, ki spremeni vašo spalnico v pravo oazo miru in sprostitve. Postelja iz masivnega lesa, ki je dobavljiva v različnih dimenzijah, v prostoru pričara edinstven občutek bivanja v sozvočju z naravo. Postelje Artles odlikuje prepoznavna estetika, ki združuje tradicionalne primesi in sodobne minimalistične trende. Ob tem je pomembno poudariti, da morate biti pri izbiri postelje še posebej previdni. Nemalokrat so namreč pri izdelavi uporabljene zdravju nevarne snovi, ki se nato postopoma sproščajo. Vdihovanje teh snovi lahko privede do težav z zdravjem, predvsem z dihali. Postelja iz masivnega lesa Artles je po drugi strani povsem varna. Ne le da je osnova za njeno izdelavo naravni material, ampak so obenem za končno obdelavo uporabljene surovine, ki ne predstavljajo nevarnosti za vaše zdravje ali za okolje. Olja, ki jih uporabimo za zaščito in poudarek svojevrstne estetike materiala, so namreč preverjeno varna. Če se lotevate opremljanja spalnice, vas bo verjetno razveselilo, da je mogoče v naši ponudbi poleg vrhunskih postelj najti še masivne nočne omarice različnih dimenzij, ki zaokrožijo podobo prostora. Po želji so možne nočne omarice, ki jih je mogoče pritrditi na rob postelje.

Možna izdelava pohištva iz masivnega lesa po naročilu

Naša izdelava pohištva je v osnovi dveh vrst. Poleg serijske izdelave je možna še izdelava masivnega pohištva po naročilu. Za to opcijo se odločajo stranke, ki potrebujejo notranjo opremo natančno določenih dimenzij, ki se bo zares povsem skladala s specifikami prostora. Tako je izdelava pohištva po meri aktualna predvsem pri opremljanju restavracij oz. lokalov in apartmajev. Seveda pa pride izdelava masivnega pohištva po naročilu v poštev tudi za vaš dom, če ocenite, da v redni ponudbi ni izdelkov, ki bi povsem zadostili vašim željam. Dobra novica pri tem je, da so v primeru izdelave po meri naše cene prav tako zelo konkurenčne.