Pošlji povpraševanje

Zasebna ortopedska ambulanta omogoča, da vas brez čakalne dobe ortoped pregleda

Zasebna ortopedska ambulanta deluje v sklopu Zdravstvenega centra Aristotel Krško. Svoje usluge nudijo tudi v enoti Brežice in Novo mesto, tako da zadostno število zdravnikov specialistov in ostalih usposobljenih medicinskih delavcev vsakodnevno skrbi, da ste obravnavani hitro in strokovno, brez nepotrebne dolge čakalne vrste.

Ortoped je zdravnik, ki deluje na področju bolezni in poškodb gibal. Predvsem se ukvarja z nepravilnostmi v strukturi kosti in sklepov, ki povzročajo močne bolečine. V kolikor imate težave s hrbtenico, sklepi, kostmi ali vezmi, je to zadosten razlog za obisk zasebne ortopedske ambulante.

zasebna-ortopedska-ambulanta-aristotel

Zdrava hrbtenica in sklepi so izjemno pomembni za dobro počutje, zato ne odlašajte s prvim obiskom pri specialistu. Težave s kostmi in sklepi, ki pestijo največ ljudi, so bolečine v hrbtenici, kolenih, gležnjih, artritis, teniški komolec, ahilova tetiva, težava z ramenskim obročem. V kolikor ste se našli med temi, ki imajo naštete zdravstvene težave in se vam zdi, da z vašimi sklepi in kostmi ni vse tako, kot bi moralo biti, se naročite in samoplačniški ortoped vas bo sprejel v zelo kratkem času.


Pri hudih težavah lahko brez čakalne dobe ortoped hitro pregleda vaše stanje

Pri bolečinah v sklepih in kosteh je ključnega pomena, da s pregledom ne zavlačujete, saj se
bo stanje s časom poslabševalo. Naročite se na pregled in se izognite dolgim čakalnim dobam, kajti zasebna ortopedska ambulanta v sklopu našega zdravstvenega centra je prava rešitev za odpravo vaše bolečine. Zdravnik vas bo pregledal, vam svetoval, diagnosticiral ter zdravil vaše težave. Z vami se bo pogovoril o primernem načinu zdravljenja, glede na vaše trenutno zdravstveno stanje.

cakalne-dobe-ortoped

Pregled se bo začel s pogovorom, kje čutite bolečino, kako dolgo že traja, kaj sproži bolečino in kako pogosto se ponavlja ipd. Povprašali vas bojo tudi o morebitnih drugih zdravstvenih težavah in predpisanih zdravilih. Že pri začetnem pogovoru je pomembno, da bolezenske znake in bolečino čimbolj opišete, saj bo le tako specialist lahko postavil najbolj točno diagnozo.

Naslednji korak je klinični pregled, ki vsebuje pregled bolečega dela. Znotraj zelo kratke čakalne dobe ortoped hitro pride do najbolj točne diagnoze. Med pregledom boste verjetno rabili tudi gibati v bolečem sklepu, da bo specialist lahko določil obseg gibanja sklepa. Po pregledu sledi postavitev diagnoze (v kolikor niso potrebni še drugi specialni testi) in pa zdravljenje v nadaljevanju.


Naši specialisti vam pomagajo, da se čimprej rešite bolečin

Bolečine v sklepih so neznosne, saj so te stalno aktivne, tudi če zgolj sedimo. Zato je pomembno, da telo pravilno deluje in nam sklepi in kosti ne povzročajo težav. V zasebni ortopedski ambulanti izvajajo naslednje zdravstvene storitve: prvi specialistični pregled, injiciranje zdravila v sklep ali mehka tkiva (protibolečinska terapija, hialuronska kislina), punkcija sklepa, protibolečinska blokada sklepa, pridobitev drugega mnenja, ultrazvočno vodena aplikacija zdravila v sklep, nadstandardna fizioterapija in drugo.

Razlogi za obisk samoplačniškega zdravnika so večinoma povezani s hitrostjo obravnave in
čakalnimi dobami. Specialist vas bo sprejel kmalu po naročilu, s čimer se izognete, da vaša bolečina postane kronična. Zasebna ambulanta ponuja ugodne cene za pregled pri specialistu ter nadaljnje zdravljenje in rehabilitacijo.

samoplacniski-ortoped

Ne dovolite, da vam bolečina v sklepih diktira življenje, temveč obiščite specialista. Zdravniki specialisti v njihovem centru vam bodo pomagali po svojih najboljših močeh, da boste spet zaživeli normalno, brez nepotrebnih bolečinin v sklepih in kosteh.


Zasebna ortopedska ambulanta v Aristotel Krško je prava rešitev, da čimprej vrnete zdravje svojemu telesu

Kot že napisano, je ortopeda priporočljivo obiskati ob bolečinah v sklepih in kosteh. Mnogi se
obiska pri zdravniku izogibajo, saj se bojijo dolgih čakalnih dob. V zdravstvenem domu Aristotel Krško vas bojo sprejeli v najkrajšem možnem času po naročilu. Za obisk se lahko odločite v naslednjih primerih:

• bolečine v hrbtenici (križ ali drugi deli hrbtenice),
• bolečine v kolku, rami ali kolenu,
• ponavljajoči se zvini gležnja,
• mravljinčenje v dlani,
• kriv palec na nogi (hallux valgus),
• otekli in boleči sklepi,
• nepravilna ukrivljenost hrbtenice (skolioza),
• zmanjšan obseg gibljivosti sklepa,
• nestabilnost sklepov,
• deformacije skeleta …


Privatna ortopedska ambulanta deluje v s klopu  zdravstvenega centra Aristotel

Privatna ortopedska ambulanta je ena od ambulant, ki opravlja svojo dejavnost v zdravstvenem centru Aristotel. Poleg te dejavnosti, nudijo splošne preglede družinske medicine ter medicine dela in športa ter preiskave v laboratoriju. Podjetjem ponujajo po ugodni ceni tudi menagerske preglede. V laserskem centru opravljajo preglede in posege kot so odstranjevanje znamenj, bradavic, učvrstitev kože, zmanjšanje smrčanja, pomoč pri urinski inkontinenci in še mnoge druge.

privatna-ortopedska-ambulanta

V okviru zdravstvenega centra imajo na voljo priznane specialiste na področju internistično-kardiološke ambulante, protibolečinske ambulante in akupunkture, dermatovenerološke ambulante, ambulante za endokrinologijo, diabetes in bolezni ščitnice, ORL ambulante, nevrološke ambulante, lasersko-ginekološke ambulante in ostale ambulante, o katerih si lahko preberete podrobneje na naši spletni strani.

Na preglede se lahko naročite enostavno preko e-maila ali telefona. Prav tako lahko na spletni strani najdete aktualen cenik in vse ostale potrebne informacije v zvezi z naročajem na vse splošne in specialistične preglede, ki jih ponujajo.