Arcontovim poslovnim enotam v različnih krajih Slovenije se je v avgustu pridružila še ena, in sicer na Ljubljanski cesti 3e v Kopru

Kar nekaj zadovoljnih kupcev podjetja Arcont IP, d. o. o., prihaja iz Primorske in Goriške. V želji, da bi naša okna in vrata še bolj približali našim strankam iz slovenskega primorja, se je našim poslovnim enotam v Gornji Radgoni, Ljubljani, Mariboru, Slovenj Gradcu, Murski Soboti in Lescah letos poleti pridružila še ena, in sicer v Kopru, na Ljubljanski cesti 3e (poleg zavarovalnice Adriatic).


Arcont IP, d. o. o. je renomiran proizvajalec, ki svojega dobrega imena ne gradi le na kakovosti izdelkov in storitev, temveč tudi na poprodajnih aktivnostih. Da bi bila vaša okna vrsto let funkcionalna in lepa, dnevno skrbi na terenu po celotni Sloveniji več serviserjev. Več informacij je na voljo na spletnih straneh www.arcont-ip.si in www.okna-vrata.si, vabimo pa vas tudi, da nas obiščete na Ljubljanski cesti 3 e v Kopru ali v naših poslovnih enotah drugod po Sloveniji.