Cena IR panelov, ki je dostopna

ir paneli cena GatomCena IR panelov na ceniku IR panelov je pri nas ugodna. Kljub temu, da je cena IR panelov na našem ceniku IR panelov tako zelo ugodna, pa so naši najcenejši IR paneli visokokvalitetni. Odločili smo se, da vam ponudimo IR panele najceneje, ker želimo, da se ogrevanje z IR paneli čimbolj razširi med slovenskimi uporabniki, saj gre za način ogrevanja, ki je podoben naravnemu. Predlagamo vam, da pri nas naročite izračun IR ogrevanja, saj boste tako najlažje ugotovili, da je cena IR panelov takšna, da se vam zagotovo splača.


Cena IR panelov je vsestransko ugodna

Cena IR panelov na našem ceniku IR panelov govori le o nabavni vrednosti najcenejših IR panelov. Poleg tega, da se pri nas IR paneli dobijo najceneje, so ugodne tudi nekatere druge okoliščine, povezane z investicijsko ceno IR grelnih panelov, o katerih pa cenik IR panelov ne govori. Za vgradnjo IR panelov namreč ne potrebujete kurilnice. To je pri načrtovanju prostorov v novi hiši vsekakor ugodno. Poleg tega za IR panele ne potrebujete nikakršnih gradbenih oziroma inštalacijskih prilagoditev, saj jih lahko vklopite v vsako električno vtičnico.


Cenik IR panelov ni edini razlog, da si omislite ta način ogrevanja

ir grelni paneli cenaCena IR panelov je sicer ugodna, a še zdaleč ni edini razlog, zakaj bi so IR panele omislili. Gre za način ogrevanja, ki je človeku naraven, saj IR paneli delujejo kot sonce. Gre namreč za akumulacijo toplote v grelnem telesu, ki potem seva v prostor. Ob tem pa seveda greje in suši tudi stene, zaradi česar onemogoča, da bi se v vlažnih prostorih na zidovih pojavila plesen.

NAJBOLJŠI IN NAJCENEJŠI IR PANELI