Prodaja zimskih gum - nove zimske pnevmatike priznanih proizvajalcev

Je zimska obutev vašega jeklenega konjička dotrajana? Potrebujete nove gume? V spletni trgovini CIM.si prodajamo zimske gume po ugodnih cenah. Zimske pnevmatike, ki se nahajajo v naši ponudbi, so kvalitetne, zato ste lahko prepričani, da se bo vaše vozilo dobro oprijemalo zasneženega cestišča. CIM d.o.o. - spletna prodaja pnevmatik - na voljo so vam letne pnevmatike, zimske pnevmatike in celoletne pnevmatike.

NAGRADNA IGRA OB NAKUPU NOVIH ZIMSKIH PNEVMATIK


Prodaja zimskih gum v spletni trgovini podjetja CIM

V naši spletni trgovini prodajamo zimske gume priznanih proizvajalcev. Na voljo so vam nove pnevmatike Vredestein, Petlas, Kumho, Bridgestone in zimske pnevmatike številnih drugih blagovnih znamk. Razvoju pnevmatik redno sledimo, zato ste lahko prepričani, da se v naši ponudbi nahajajo visoko kakovostne nove pnevmatike, ki jih odlikujejo sodobni tehnični standardi. Prodaja zimskih gum na spletu poteka brez prestanka. Prodaja zimskih gum poteka preko kupcu prijaznega spletnega vmesnika, zato je nakup zelo enostaven tudi za tiste, ki niso najbolj vešči nakupovanja preko spleta. Poglejte našo spletno prodajalno cim.si, kjer prodajamo zimske gume po izredno konkurenčnih cenah.

V čem se zimska pnevmatika razlikuje od letne

Kot pove že ime samo, je zimska guma primerna za vožnjo pozimi. Po zakonu morajo biti jekleni konjički obuti v zimske pnevmatike od 15. novembra do 15. marca. Poglejmo si, v čem se zimska pnevmatika razlikuje od letne. Zimska guma je mehkejša od letne in kot taka primernejša za vožnjo po zasneženi ali zaledeneli cesti. Poleg tega se cestišča oprijema bolje tudi zaradi večjega oziroma globljega profila. V Sloveniji je uzakonjeno, da mora profil zimske pnevmatike znašati vsaj 3 mm. Vsekakor je bolje, da ima zimska guma še večjo globino kanalov. Označena mora biti tudi z oznako M+S, ki predstavlja začetnici besed blato in sneg v angleškem jeziku (mud and snow).

Prodaja zimskih gum - različni proizvajalci, cenovni razredi in dimenzije

Prodaja zimskih gum različnih proizvajalcev, cenovnih razredov in dimenzij poteka v naši spletni trgovini podjetja CIM, naročilo pa lahko prevzamete v našem avtocentru. Svetujemo vam, da se odločite za nove pnevmatike, saj vam bodo omogočale precej varnejšo vožnjo kot rabljene. Zimske pnevmatike izberite preudarno in pri nakupu, če je le mogoče, ne varčujte, saj vam višja kakovost nudi tudi višjo stopnjo varnosti. Obiščite spletno prodajalno podjetja CIM, kjer prodajamo zimske gume za avtomobile in kombije. Odločite se za kakovostne nove zimske pnevmatike in poskrbite za varno in udobno vožnjo.