Pošlji povpraševanje

Lesen otroški posteljni okvir s predali

208.99 € 192.76 €
Lesen otroški posteljni okvir s predali

Opis akcije

Lesen otroški posteljni okvir s predali: Ustvarite sanjsko spalnico za vašega malčka

Vsi starši vedo, da je otroška soba več kot le prostor za spanje. To je kraj, kjer se rojevajo sanje, kjer se odvijajo nepozabne dogodivščine in kjer se razvijajo male osebnosti. Da bi ta čarobni prostor postal resničnost pa potrebujete več kot le posteljo. Potrebujete posteljni okvir, ki bo otroku ponudil udobje, zabavo in funkcionalnost. Predstavljamo vam Lesen otroški posteljni okvir s predali, ki bo prevzel otrokovo sobo in jo spremenil v pravo čudežno deželo.

 

Drevesna hišica v vaši spalnici

Vsak otrok si zasluži prostor, kjer se počuti kot pravi princ ali princeska. Ta lesen otroški posteljni okvir ima čarobno zasnovo, ki spominja na drevesno hišico. Kako čudovito je, da lahko obesite posteljne zavese in ustvarite majhno oazo zasebnosti za vašega otroka. Tam se lahko potopi v svet domišljije, prebere najljubšo knjigo ali pa si izmisli svoje pravljice.

 

Trdnost in trajnost

Nič ni pomembnejše od varnosti in udobja vašega otroka. Zato je ta posteljni okvir izdelan iz trdne borovine, ki je znana po svoji moči in trajnosti. Postelja je zasnovana tako, da bo zdržala leta igranja, skakanja in rasti vašega malčka. Močne letve nudijo popolno podporo in udobje.

Pametno shranjevanje z dvema predaloma

Otroške sobe pogosto postanejo pravo odlagališče za igrače, oblačila in druge reči. Da bi ohranili red in čistočo, sta na voljo dva predala z ročajem. Tukaj lahko shranite oblačila, igrače, knjige in še več. Tako boste ohranili sobo čisto in urejeno, hkrati pa bodo vašemu otroku stvari vedno pri roki.

Prestavljanje brez težav

Otroške sobe se pogosto preurejajo, saj otroci rastejo in se razvijajo. Zato je ta posteljni okvir opremljen s kolesci, ki gladko tečejo po preprogah in lesenih tleh. Premikanje postelje ne bo povzročalo nobenih težav. To vam olajša čiščenje in spreminjanje postavitve v sobi.

Velikost, ki raste z vašim malčkom

Otroci rastejo hitro, zato je pomembno, da njihova postelja raste z njimi. Ta posteljni okvir je primeren za vzmetnico velikosti 90 x 200 cm, kar pomeni, da bo služil vašemu otroku dolgo časa. Ne pozabite, da paket vsebuje samo posteljni okvir; vzmetnica in zavese niso priložene. V naši trgovini pa lahko poiščete tudi popolno ujemajočo vzmetnico.

Ta lesen otroški posteljni okvir s predali je več kot le kos pohištva. Je sanjski kraj, kjer se bo vaš otrok počutil varno, udobno in se poleg tega še zabaval. Z izjemno trdnostjo, pametno zasnovo in možnostjo prestavljanja bo ta posteljni okvir osvojil tako vas kot vašega malčka. Pričarajte svojemu otroku prostor, kjer se bo razvijal in ustvarjal nepozabne spomine.

Naročite svoj Lesen Otroški Posteljni Okvir s Predali še danes in ustvarite sanjsko spalnico za svojega otroka! 

Prepričani smo, da boste z lesenim otroškim posteljnim okvirjem s predali navdušeni, saj bo vašemu otroku ponudil varnost, udobje in prostor za igro. Ne pozabite, da paket vsebuje samo posteljni okvir; vzmetnica in zavese niso priložene.

 

Vsi nakupi je vaša destinacija za pohištvo visoke kakovosti. Oglejte si našo ponudbo ujemajočih se vzmetnic in drugih dodatkov ter ustvarite popolno otroško sobo. Vaš otrok si zasluži le najboljše!

 

Kaj pridobite?

  • Barva: Bela
  • Material: Trdna borovina Dimenzije: 206 x 97 x 140 cm (D x Š x V)
  • Velikost primerne vzmetnice: 90 x 200 cm (Š x D) (vzmetnica ni priložena)
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 4 let.

Veljavno od 24.8.2023 do 24.9.2023

Prevzemi popust