Pošlji povpraševanje

Uporabnost LED profila 2 m in ostalih


LED trakovi so v prostorih gospodinjstev po svetu vse bolj razširjeni in uporabljeni. Gre za LED svetila, ki so v obliki traku ter skrbijo za ravno pravo mero osvetlitve in še večjo mero stilske preobrazbe. Uporabljajo se lahko tudi zunaj, a so vseeno večkrat videni v notranjosti objektov. Pri namestitvi vam bodo pomagali LED profili, ki v različnih dimenzijah poskrbijo za enostavno namestitev. Glavni dejavnik razlikovanja med njimi je dolžina, saj poznamo več različnih LED profilov.


Namen LED profilov je enostavna namestitev

LED profili so namenjeni namestitvi LED trakov po prostoru. Večinoma govorimo o nadometnih profilih, ki imajo osnovno funkcijo. Poleg osnovne funkcije, ki je namestitev, prinašajo tudi nekaj drugih prednosti. Profili omogočajo odvajanje toplote, ki jo proizvaja LED trak. S tem posledično poskrbi za varnost okolice, hkrati pa zagotavlja daljšo življenjsko dobo elementa že s tako dolgim življenjskim stažem. Odlično se uskladi z ostalimi elementi v prostoru, ponuja širok izstopni kot svetlobe in omogoča namestitev na več materialov.


LED profil 2m

Kratki LED profili 2 m

LED profil 1 m, LED profil 2 m in LED profil 3 m so tiste dimenzije, ki jih najpogosteje uporabljamo za specifične naloge. Zaradi svoje dolžine so primerni za namestitev okoli računalniških ekranov, pisalnih miz, kuhinjskih omaric in shranjevalnih omaric. Prav tako lahko nanje računate pri ogledalih, okvirjih za slike in še marsikje. S širokim izstopnim kotom svetlobe in možnostjo dodajanja dolžine so odlična izbira za vizualno dopolnitev vašega doma.


Daljši LED profili 4 m

LED profil 4 m, LED profil 5 m in daljši so najbolj primerni za daljše namestitve. Njihov končni cilj je vizualno izboljšanje ter osvetlitev večjih elementov oziroma prostorov. Tako jih je priporočljivo namestiti pri stopniščih (zunaj, znotraj), ob poteh, na hodnikih ter podobnih lokacijah. Končna uporaba je popolnoma odvisna od vas, vsekakor pa vam bodo LED trakovi služi vrsto let.


Izbira LED profilov naj ne bo prehitra

Četudi je lahko izbira LED profilov hitra in enostavna, vam priporočamo, da si pred nakupom vseeno vzamete nekaj časa za preverjanje končnih podrobnosti. Vedno preverite kakšno vrsto namestitve omogočajo (nadometna, podometna, kotna ...) in iz kakšnega materiala so. Priporočamo, da preverite še ostale parametre, ki bodo prišli prav pri nameščanju trakov, kot so dolžina, širina glede na LED trak, splošna dimenzija, vključenost zaključnih ploščic in barva. Gre za hiter in enostaven način polepšanja vašega doma ter možnost dodatne osvetlitve. S pomočjo LED trakov boste lahko polepšali svoje domovanje in vanj vnesli še več svetlobe.

Pošlji povpraševanje
 • LED profil 2 m bo v vaš dom vnesel še več svetlobe

  LED profil 2 m LED profil 2 m bo v vaš dom vnesel še več svetlobe

 • LED profil 1 m so primerni za krajše razdalje na primer pod omarico

  LED profil 1 m LED profil 1 m so primerni za krajše razdalje na primer pod omarico

 • LED profil 3 m bo v vaš dom prinesel več svetlobe in večjo estetsko vrednost

  LED profil 3 m LED profil 3 m bo v vaš dom prinesel več svetlobe in večjo estetsko vrednost

 • LED profil 4 m in več je idealen za daljše namestitve

  LED profil 4 m LED profil 4 m in več je idealen za daljše namestitve

 • LED profil 5 m lepo dopolnjuje prostor, saj prinaša več ambientalne svetlobe

  LED profil 5 m LED profil 5 m lepo dopolnjuje prostor, saj prinaša več ambientalne svetlobe

 • LED profil 1 in 2m sta univerzalna izbira mnogih kupcev

  LED profil 1 in 2m LED profil 1 in 2m sta univerzalna izbira mnogih kupcev