Prodaja ploščic – ugodna prodaja keramičnih ploščic v Keramika d.o.o.


Keramične ploščice odlikuje predvsem preprosto vzdrževanje in čiščenje, pa tudi lep videz in dolga življenjska doba. Najdemo jih tako znotraj hiše kot zunaj nje. Notranje najpogosteje najdemo v kopalnici, vse več pa jih uporabljamo tudi v kuhinji in v drugih bivalnih prostorih. Keramika d.o.o. zajema najobsežnejši izbor keramičnih ploščic in kopalniške opreme na slovenskem trgu.  Pri nas boste našli vse potrebno za polaganje ploščic za moderne in klasične kopalnice oz. kuhinje. Vsi naši izdelki so vam na voljo po izjemo ugodnih pogojih, zato le preverite naš cenik. Nakup keramičnih ploščic še nikoli ni bil tako ugoden.

 

Prodaja keramike

 

OUTLET KERAMIČNIH PLOŠČIC


Prodaja keramičnih ploščic za kopalnico in kuhinjo

Keramične ploščice za kopalnico so dandanes na voljo v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih, kombiniramo pa jih lahko z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in tako oblikujemo kopalnico po meri naših želja. Če imate manjšo kopalnico, vam priporočamo, da izberete kopalniške ploščice srednje velikega formata, medtem ko so keramične ploščice večjega formata bolj primerne za večjo kopalnico. Še posebej so priljubljene keramične ploščice večjih formatov v naravnih barvnih odtenkih. Prodaja ploščic za kopalnice pa vključuje tudi v zadnjem času vse bolj priljubljen vzorec marmorja, ki prostoru daje poseben, unikaten videz.


Kvalitetne kuhinjske ploščice

Prodaja keramičnih ploščicKuhinjske ploščice največkrat najdemo na steni med kuhinjskim pultom in visečimi omaricami ter na tleh. Keramične ploščice delo v kuhinji zelo olajšajo, saj so vzdržljive ter odporne na vlago in vročino, poleg tega pa jih je enostavno očistiti. Odločitev za ustrezne kuhinjske ploščice pa včasih ni ravno lahka. Svetujemo vam, da pri izbiri upoštevate predvsem velikost kuhinje, pa tudi videz  ploščic in njihov namen. Prav tako pa se je pomembno zavedati, da visoka cena keramičnih ploščic še ne zagotavlja tudi njihove kakovosti. Obiščite nas. Vabljeni.

 

NUDIMO TUDI PLOŠČICE V IMITACIJI LESA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Top Keramika
Naslov
Tlake 44
1293 Šmarje - Sap
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
prodaja ploščic, prodaja keramičnih ploščic 
ZEMLJEVID