Keramične ploščice za kopalnico - akcija, ne zamudite!


Keramične ploščice za kopalnico - akcija pomeni še nižje cene za izbrane produkte, s katerimi boste kopalnico prenovili po izjemno konkurenčni ceni. Ker se akcija za keramične ploščice za kopalnico nenehno spreminja, vas vabimo, da spremljate spletno stran, trenutno pa so vam na voljo sledeče keramične ploščice za kopalnico v akciji:
Ë— Moderne stenske ploščice za kopalnico Acces Lime Sysmic,
Ë— Dekorativne keramične ploščice Trend Iris,
Ë— Kopalniške ploščice Slide Beige,
Ë— Stenska keramika za kopalnico Elegy Bronze,
Ë— Stenske mozaik ploščice Eclipse Silver,
Ë— Ploščice iz porcelana Eclipse White,
Ë— Porcelan ploščice za steno Eclipse Blue,
Ë— Stenske porcelan ploščice Nordic Gold,
Ë— Porcelan ploščice imitacija kamna Montana,
Ë— Talna keramika imitacije lesa Aspen,
Ë— Ploščice za oblaganje sten Suite Cube Beige,
Ë— Talne in stenske keramične ploščice Unique,
Ë— Ploščice iz porcelana Rich,
Ë— Stenska keramika Pacific ter še nekatere druge keramične ploščice za kopalnico v akciji.

Keramicne ploscice za kopalnico

Zunanje keramične ploščice za terase in ostale pohodne površine


Zunanje keramične ploščice se odlično obnesejo. So trdnejše kot marsikateri drug material, zato tudi praske niso hitro vidne. Odporne so proti koroziji in staranju, zato vas bodo zunanje keramične ploščice razveseljevale več let. Ob tem so cenovno ugodna izbira, pri kateri lahko pustite domišljiji prosto pot. Na voljo vam je izjemno veliko število vzorcev in barv (nudimo tudi črno-bele keramične ploščice), ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate ter ustvarite kotiček, ki bo čisto po vašem okusu. Zunanje keramične ploščice so primerne za terase in druge pohodne površine, pri katerih si želimo enostavnega vzdrževanja - ko se umažejo, jih enostavno očistimo s krpo za tla in z nežnimi čistili. Zunanje keramične ploščice pa so tudi odporne na različne vremenske vplive, tako na vročino kot na mraz, pa tudi dež jim ne pride do živega.


Katere ploščice izbrati?


Katere ploščice izbrati je popolnoma odvisno od vašega okusa, saj so prav vse, tudi keramične ploščice za kopalnico v akciji, visoke kvalitete in vzdržljivosti. Izbirate lahko med enobarvnimi ter večbarvnimi ploščicami različnih dimenzij, ki jih lahko med seboj kombinirate, tako da ustrezajo vašemu notranjemu ali zunanjemu dizajnu. Keramika za kopalnico lahko pričara občutek rimskih toplic ali modernega skandinavskega dizajna, s keramičnimi ploščicami za kuhinjo pa lahko prostor spremenite v kuhinjo mojstrov.
Preverite ponudbo keramičnih ploščic za kopalnico, stenskih keramičnih ploščic za kuhinjo, bazenskih ploščic ter raznovrstnih zunanjih ploščic, ne pozabite pa sproti preverjati niti akcije keramičnih ploščic za kopalnico in ostale prostore.

Keramicne ploscice