Eko darila in eko poslovna darila

Čas obdarovanja traja vse leto in v spletni trgovini Ekolife so poskrbeli za eko darila, pa tudi za različna eko poslovna darila, ki vam bodo olajšala izbiro, pa še nekaj dobrega boste storili za okolje. V prednovoletnem času so za eko poslovna darila pripravili tudi nekaj zanimivih promocijskih akcij, vsekakor pa so njihova eko darila vredna ogleda.

Eko darila

Izbira je bogata: od dišav za dom in avto do aromatičnih romantičnih daril ter družabnih iger, ki vas bodo tako fascinirale, da boste gotovo hoteli kupiti dve - eno za obdarovanca in eno zase. Ste že slišali za Quoridor ali za Quixo? Pa za Pylos ali Katamino? To so napete družabne igre, ki vam bodo polepšale dneve, obdarovanci pa bodo gotovo veseli tako zanimivega in inovativnega eko darila.

Eko poslovna darila

Naj bodo vaša poslovna darila odraz vašega odnosa do okolja in soljudi - izberite eko poslovna darila. Najsi gre za klasična promocijska darila iz naravnih, eko materialov ali za sodobne zabavne izdelke, ki jih poganja solarna energija, eko poslovna darila vas bodo zagotovo ločila od konkurence.


Poglejte si še: