Pošlji povpraševanje

Vrtljivi stol vam bo prišel prav na delovnem mestu in doma

Vrtljivi stol s koleščki je super izbira za vse, ki ste tudi med delom radi mobilni po prostoru. Na voljo je veliko različnih vrst. Izbirate lahko med okroglim stolčkom oz. vrtljivim stolom brez naslonjala in vrtljivim stolom z naslonjalom. Za katerega se boste odločili, je seveda odvisno od tega, za kaj ga boste uporabljali.


Vrtljivi stol

Vrtljivi stol brez naslonjala je primeren za kozmetični ali frizerski salon

Se morate pri svojem delu veliko premikati po prostoru? Ali pa se morate gibati okrog svoje stranke? Potem vam priporočamo, da izberete okrogli stolček oz. stol brez naslonjala. Njegova prednost je ta, da ne zasede veliko prostora, kar je v manjših salonih še posebej zaželjeno. Poleg tega se nanj lahko usedete s katerekoli strani in ga pred usedanjem ne rabite obračati. Tak vrtljivi stol je najboljša izbira za delo v kozmetičnem ali frizerskem salonu. Z njim boste lahko delo opravljali hitro in dinamično. Četudi je vaš salon manjši, se boste lahko na okroglem stolčku okrog frizerskega stola ali kozmetične mize premikali brez težav. Pred nakupom bodite pozorni le na to, da se ga da višinsko prilagajati. Striženje ali negovanje vaših strank bo precej lažje, če boste lahko vrtljivi stol nastavili na točno želeno višino. Tudi vaše roke bodo na takšnem stolu brez naslonjala trpele manj, saj jih ne boste potrebovali zelo dvigovati. Na stolu brez naslonjala se sicer ne morete nasloniti, a bo njegova ergonomska oblika vseeno poskrbela za pravilno držo. Dobro oblazinjen vrtljivi stol bo dajal močno podporo vaši hrbtenici, ki bo med delom ves čas v pravilnem položaju. Vrtljivi stol je mogoče dobiti v večih barvnih različicah. V trgovini podjetja Silverstore boste našli okrogle stolčke v živih in bolj mirnih odtenkih, ki bodo vaš salon še polepšali. Pri izbiri bodite pozorni le, da se bodo stoli brez naslonjala ujemali z ostalimi stoli v izbranem prostoru.


Vrtljivi stol je super izbira za domačo pisarno

Delo od doma je lahko odlična opcija, če je vaš pisarniški stol primeren za dolgotrajno sedenje. Za razliko od salonov, kjer so bolj uporabni stoli brez naslonjala, vam za domačo pisarno priporočamo vrtljivi stol z visokim naslonom. Na njem bo delo precej lažje, saj bo sedenje udobno. Lahko se boste poslovili od bolečin v križu, ki se na nekvalitetnih pisarniških stolih pogosto pojavijo. Na vrtljivem stolu se boste v domači pisarni počutili kot, da ste na delovnem mestu.