Pošlji povpraševanje

Kozmetična miza – električna kozmetična miza z vsemi nastavitvami

Kozmetična miza je idealen pripomoček za vse kozmetične salone, pedikerske salone in wellnesse. Udobna in kakovostna kozmetična miza bo zagotovila, da se bodo vaše stranke v salonu počutile sproščeno in udobno ter se bodo z veseljem vračale k vam.

Spletna trgovina Silverstore ponuja novo električno kozmetično mizo Rosa DP 8194, ki je primerna za uporabo v kozmetičnih salonih in wellnessih. V njihovi ponudbi si lahko ogledate tudi široko paleto kakovostnih izdelkov in storitev na področju kozmetike in wellnessa.

Električna kozmetična miza

Električna kozmetična miza Rosa DP 8194

Glavna prednost nove električne kozmetične mize Rosa DP 8194 je v tem, da omogoča nastavitev v popolnoma ležeči, kot tudi v sedeči položaj. Iz tega razloga lahko električno kozmetično mizo uporabljate za različne storitve, kot je na primer nega obraza, primerna pa je tudi za pedikuro.

Nožni del je namreč mogoče spustiti pravokotno na stol, kar omogoča lažje namakanje nog pri pedikuri. Električna kozmetična miza Rosa DP 8194 se lahko pohvali z naslednjimi lastnostmi in specifikacijami:

 • 3 električni pogoni
 • naslon mize se dviguje od 0 do 80 °
 • nožni del se spušča od 0 do 90 °
 • nosilnost 150 kg
 • dolžina 178 cm
 • širina sedeža 57 cm (z nasloni za roke 76 cm)
 • nastavljiva višina od 58 cm do 81 cm
 • teža: 90 kg

Vse kozmetične storitve zahtevajo uporabo kakovostne kozmetične mize, da se stranka med tretmajem poluti udobno, poleg tega pa dobra miza za kozmetičarko precej olajša samo delo. Nova električna kozmetična miza je ergonomsko oblikovana in zelo udobna, kar zagotavlja dobro počutje strank.

Kozmetična miza

Kakšna mora biti kvalitetna kozmetična miza?

 1. Kozmetična miza mora biti v prvi vrsti udobna, da se bodo stranke pri v našem salonu čim bolje počutile. S prilagajanjem naklona, oblazinjenjem in prilagajanjem nosilcev za podporo nog in rok, lahko dosežemo, da se bodo stranke počutile povsem sproščeno.
 2. Poleg udobja strank pa moramo biti pri izbiri nove kozmetične mize pozorni tudi na to, da miza omogoča čimbolj enostavno delo. Višino mize si moramo prilagoditi tako, da bomo svoje delo opravljali čim lažje in brez bolečin v hrbtenici ali drugje po telesu. Pri nakupu mize za kozmetičarke torej ne smemo pozabiti na lastno udobje in dobro počutje ostalih zaposlenih.
 3. Pri izbiri mize za kozmetičarke moramo pozornost posvetiti tudi samemu izgledu mize. Le ta naj postane sestavni del notranjosti našega kozmetičnega salona, saj je to eden izmed najbolj okornih delov opreme, ki bo v našem salonu prisoten več let.
 4. Vsa kozmetična oprema mora ustrezati različnim standardom, specifikacijam in sanitarnim ter epidemiološkim standardom, zato priporočamo, da kozmetično mizo izberemo glede na takšne značilnosti.

Električna kozmetična mizaMiza za kozmetičarke

Kakovostna kozmetična miza je osnovni pripomoček v vsakem kozmetičnem salonu in wellnessu. Poleg same storitve v kozmetičnem salonu, je strankam izredno pomembna tudi dobra opremljenost salona ter to, da se v salonu počutijo udobno in sproščeno. 

Na prvi vtis stranke pred tretmajem zagotovo v veliki meri vpliva izgled in udobje kozmetične mize. Vsi vemo, da je prvi vtis vaše stranke zelo pomemben. To lahko izkoristimo sebi v prid in si izberemo novo električno kozmetično mizo Rosa DP 8194, ki bo v naši stranki prebudila prijetne občutke, da bo ta z nasmehom na obrazu zapustila vaš salon.

Nova električna kozmetična miza je sedaj na voljo tudi v spletni trgovini Silverstore. Obiščite njihovo spletno stran in si oglejte široko ponudbo opreme za masažne, kozmetične in pedikerske salone. V primeru kakršnihkoli vprašanj, vam je vedno na voljo prijazno in izkušeno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri in nakupu željenih izdelkov.