Frizerski stol

- 10 %
Frizerski stol

Opis akcije

Frizerski stol, ki očara z dovršenim dizajnom in ki zagotavlja popolno udobje

Frizerski stol je eden od najpomembnejših kosov delovne opreme v vsakem salonu. Večurno stanje med delom bi bilo zelo obremenjujoče za noge, hrbtenico in druge dele telesa. Seveda pa je pomembno, da frizerski stoli omogočajo nemoteno striženje in izvajanje drugih storitev kljub sedenju. To pomeni, da morajo biti dovolj mobilni in prilagodljivi, da med delom zlahka najdete optimalen položaj. Seveda pa morajo biti enako kakovostni tudi frizerski stoli za stranke. Če se odločite za model KO636, ki vas čaka v spletni trgovini Silverstore, zagotovo ne boste razočarani. Gre namreč za izjemno kakovosten, premišljeno zasnovan ergonomski delovni frizerski stol, ki je bil ustvarjen prav z mislijo na vsakodnevno uporabo v salonu …

 

Profesionalen frizerski stol po ugodni ceni

Kompaktna kromirana konstrukcija iz kovine zagotavlja stabilnost in nadpovprečno življenjsko dobo. Odlikujta jo izjemna trpežnost in nosilnost. Frizerski stol je opremljen z vrtljivim sedežem, ki omogoča polni, torej 360-stopinjski obrat. Tako bo iskanje najustreznejšega položaja zelo preprosto. Seveda bo obenem možno prilagajanje višine sedeža, ki je lahko od 50 do 65 cm. Dodatna odlika pa so  kolesca, ki omogočajo enostavno premikanje. Izdelana so iz gume, zato ne bo nevarnosti za poškodbe trdih talnih površin. Naložba v kakovost se zagotovo izplača. Kakovostni frizerski delovni stoli bodo uporabni vrsto let. Vrhunska kakovost pa ne pomeni nujno vrtoglavo visoke cene. Frizerski stol KO636 je odličen dokaz za to, saj je na voljo po dostopni ceni – še posebej če izkoristite aktualni 10-odstotni popust!  

Vsestransko uporabni frizerski delovni stoli

Frizerski delovni stoli niso uporabni samo v frizerskih salonih. Možnosti uporabe so precej pestrejše, kar velja tudi za znižani model KO636, ki ga je mogoče med drugim uporabiti med izvajanjem manikure, v kozmetičnih salonih, v moderno opremljenih poslovnih prostorih in celo na stojnicah na razstaviščih. Gre torej za vsestransko uporaben izdelek, ki bo skrbel za resnično udobje – kjer koli in kadar koli. Optimalna opora in mehko oblazinjenje razbremenita telo ter preprečita napetost v mišicah in bolečine. Izjemno udobje je zagotovljeno celo v primeru dolgotrajnega, večurnega sedenja.

Estetsko dovršeni frizerski stoli v izbrani barvi

Izbirali boste lahko med štirimi različnimi barvami, in sicer med izvedbami v črni, beli, roza in sivi oziroma srebrni barvi. Čeprav je najpomembnejša zagotovo funkcionalnost, je vsekakor zaželeno, da so frizerski stoli tudi estetsko dovršeni. Uživajte v prečudovitem, modernem minimalističnem dizajnu v svoji najljubši barvi. Poleg izjemnega udobja, trpežnosti in fleksibilnosti vam je zagotovljen estetsko izpopolnjen izdelek, ki je prava paša za oči in ki učinkuje skorajda kot dekorativni element za vaš delovni prostor. Izkoristite posebno akcijo in si ga zagotovite po še posebej ugodni ceni!

Kaj pridobite?

  • 10% popusta na delovni stol

Veljavno od 17.2.2022 do 1.4.2022

Prevzemi popust