Poceni PVC okna na zalogi pri podjetju PVC Markus


PVC okna na zalogi najdete pri podjetju PVC Markus, ki je ponudnik in monter kakovostnega stavbnega pohištva. Poleg PVC oken na zalogi ponujajo tudi okna in vrata ter senčila, kljuke in tesnila. Okna iz njihove ponudbe so iz PVC ali aluminija. Poznamo še lesena okna, ki pa imajo zaradi materiala svoje specifike in zahtevajo več vzdrževanja. Podjetje PVC Markus ima na zalogi PVC okna različnih dimenzij, primerna za obnovo ali gradnjo hiše, stanovanja ali poslovnih prostorov. Nekaj prednosti PVC oken, na zalogi pri njih:

PVC okna in vrata

  • Minimalno vzdrževanje: okna ne zahtevajo brušenja, lakiranja ali zamenjave, treba jih je le pobrisati z vlažno krpo ali ustreznim čistilom.
  • Izjemno dolga uporabna doba: ker so ta okna odporna proti plesni, vlagi, onesnaženju zraka in plesni, tudi ne rjavijo ali kako drugače propadajo.
  • Zvočna in toplotna izolacija: ta okna lahko z dvojno zasteklitvijo zmanjšajo nivo hrupa za do 80 odstotkov. Vaš dom tudi toplotno izolirajo, ker je zrak tesno ujet znotraj sistema dvojnih stekel.
  • Visoka varnost: na tovrstna okna in vrata lahko dodate do deset ključavnic. Verjamemo, da to ne bo potrebno, a raven varnosti, ki jo nudijo, je res izjemno visoka.
  • Zaščita pred slabim vremenom: ta okna so trpežna in neobčutljiva, zato so odlična zaščita pred vetrom, dežjem, snegom in točo.
  • Okolju prijazna: tudi če morda ne pomislite takoj na to, so ta okna zgled za okoljsko naravnanost, saj se lahko reciklirajo in zaradi tega manj obremenjujejo okolje kot drugi materiali.


PVC okna na zalogi

PVC okna so varčna in kakovostna

PVC okna niso brez razloga med najbolj priljubljenimi tipi oken. Odlikuje jih visoka stopnja kakovosti zaradi natančne izdelave. Tesnijo zelo dobro in treba je paziti, da jih redno odpiramo in s tem zagotavljamo zračenje ali pa da namestimo sistem prezračevanja.

So tudi odlična izolacija, tako toplotna kakor zvočna. Odlično jih dopolnjujejo rolete za okna iz ponudbe istega podjetja. Rolete se lahko namestijo nadokensko, predokensko ali podometno. Od vaše situacije je odvisno, kateri tip boste izbrali. Pri podjetju PVC Markus vam bodo vsekakor znali svetovati glede tega, katera vrsta je prava za vas.

PVC okna in vrata

Najcenejša PVC okna in vrata najdete na spletu

Najcenejša PVC okna pogosto najdete na spletu, kjer veljajo dodatne akcije. Spletni trgovci pa včasih ne nudijo možnosti preverbe blaga v živo, zato lahko kupite mačka v žaklju. PVC Markus ima tako spletno trgovino in galerijo kakor tudi poslovalnico v živo. Kontaktirajte jih preko telefona ali emaila in jim zaupajte svoje želje.

Najcenejša PVC okna